Neishine muze v Hotelu Jožef
7. februar, 2014
Z Zarolaj.si na valentinov koncert Borisa Novkovića
10. februar, 2014

Hatebreed, Napalm Death in Kreshesh Nepitash v Kinu Šiška

Vse od svojih začetkov leta 1994 je zmetalizirana hard core institucija Hatebreed z vsakim novim albumom zdrobila vse pred seboj.Tudi njihov zadnji album The Divinity of Purpuse ostaja zvest tej tradiciji, dve desetletji kaljeni v solzah, krvi in ognju. 

Še vedno so tisto, kar privrženci pričakujejo od njih. Odločni, strastni in neupogljivi. Popolnoma privrženi občinstvu, brezkompromistni in nepopustljivi, tako v studiu kot na odru. Nori nastopi, ki obiskovalcem ostanejo za vedno v spominu, so z leti postali njihov zaščitni znak. Grammy nominiranci z opaznim komercialnim uspehom se torej ponovno vračajo v Slovenijo. Tokrat v odlični družbi, saj so gostje turneje nihče drug kot Napalm Death, utemeljitelji grindcore-a. Zasedba s pisano preteklostjo, ki je večkrat prestavljala mejnike ekstremne glasbe, se tudi danes ne vda. Še vedno močni, uporni, udarni in drzni, ostajajo zvesti svojim prepričanjem in metalu, ki so ga z neštetimi turnejami ponesli v najbolj zakotne dele našega planeta. V Sloveniji so nastopili že večkrat in nikoli razočarali. Tako bo tudi ostalo.
 
Divjanja, ki nam ga pripravlajo, ne gre začeti na suho, zato smo v goste povabili slovenske hardcorovce Kreshesh Nepitash. Koncertno zelo izkušeno zasedbo iz Zasavja je tako doletela čast ogrevanja odra in občinstva. Svoji nalogo bodo brez dvoma odlično odpravili saj fantje prisegajo na NY HC, ki so ga priredili po svoje in poimenovali Trboule hardcore. Nikar jih ne zamudite.