Nula Kelvina in Aleksandra Ilijevski v skladbi Kako naj ti povem?
10. marec, 2016
Laibach v Cankarjevem domu za zaključek turneje The Sound Of Music Tour 2016
13. marec, 2016

HELP! A Beatles Tribute prihajajo v Cvetličarno!

V četrtek 21. aprila HELP! A Beatles Tribute pripravljajo spektakularni koncert v ljubljanski Cvetličarni z uglednimi glasbenimi gosti: Oto Pestner, Neisha, Matevž Šalehar – Hamo in Tanja Ribič. 

Prve early bird vstopnice so v prvem dnevu beatlemanije že pošle! Do 15. marca bodo vstopnice še na voljo po ceni 14,90 EUR, na dan koncerta pa bo cena višja.
 
Unikatna tribute skupina HELP! A Beatles Tribute z avtentično kostumografijo, instrumenti, pozornostjo na detajle in energičnim nastopom vedno znova pričara avtentično vzdušje zlatih časov legendarnih Beatlov. Redno nastopajo na mednarodnih odrih Nemčije, Švice, Belgije, Avstrije, Velike Britanije, Italije, Hrvaške, Španije in Rusije. V letu 2015 so bili povabljeni tudi v Liverpool, na priznani festival International Beatleweek 2015 in tekom festivala nastopili kar na devetih koncertih. Nastopili so prav v znamenitem liverpoolskem klubu Cavern, kjer so svojo nepozabno glasbeno pot začeli legendarni The Beatles.

Zdaj bodo člani zasedbe HELP! A Beatles Tribute nastopili tudi v Ljubljani na spektakularnem velikem koncertu v Cvetličarni z gosti, kjer pripravljajo poseben spektakel, ki bo obiskovalce popeljal nazaj skozi čas v zlata šestdeseta! Kot posebni gost bo nastopil legenda slovenske zabavne glasbe Oto Pestner, ki se lahko pohvali z zares zavidljivo in bogato kariero, je pa tudi velik oboževalec Beatlov in do potankosti pozna vse njihovi pesmi. Nastopili bosta Neisha – vsestransko nadarjena pevka z unikatnim žametnim glasom in odlična Tanja Ribič. Na odru bomo lahko slišali tudi karizmatični glas pevca zasedbe Hamo & Tribute 2 Love – Matevža Šaleharja, ki ga domača publika pozna bolj pod imenom Hamo.