Vauks z videospotom za skladbo Nisem vzor
19. avgust, 2012
Foto: Dejan Hren
Roger Sanchez in zadovoljne punce
20. avgust, 2012

Hudič Zorana Predina in skupine CoverLover

Foto: Marko Ocepek

Foto: Marko Ocepek

Singel “Hudič” je novi rezultat sodelovanja Zorana Predina in skupine CoverLover, kot producent pa je pri skladbi sodeloval Žare Pak. Za pesem Hudič so ob letošnjem odmevnem nastopu na festivalu Lent posneli tudi nov videospot, ki ga je ustvaril Rudi Uran.
“Težki časi so tu in hudič je baje že odnesel šalo. Zato je zdaj primeren trenutek, da se mu postavimo po robu. Z našim ”Hudičem” proti hudičevim čarom!” je ob izidu novega singla in videospota povedal Zoran Predin.
“Našo novo skupno pesem “Hudič” smo pretekli konec tedna predstavili na beograjskem festivalu Beer Fest. Po besedah organizatorja si je koncert ogledalo najmanj 50.000 poslušalcev, nastop pred tako množico poslušalcev pa je za vsakega glasbenika čista ekstaza,” je po nastopu povedal pevec in kitarist skupine CoverLover Simon Vadnjal.
Z novim skupnim singlom in videospotom za pesem “Hudič” Zoran Predin in skupina CoverLover nadaljujejo uspešno sodelovanje, ki so ga začeli z duetom Nova okupatorka in nastopom na letošnji podelitvi nagrad Viktor.

Singel Hudič je novi rezultat sodelovanja Zorana Predina in skupine CoverLover, kot producent pa je pri skladbi sodeloval Žare Pak. Za pesem Hudič so ob letošnjem odmevnem nastopu na festivalu Lent posneli tudi nov videospot, ki ga je ustvaril Rudi Uran. 
“Težki časi so tu in hudič je baje že odnesel šalo. Zato je zdaj primeren trenutek, da se mu postavimo po robu. Z našim Hudičem proti hudičevim čarom!” je ob izidu novega singla in videospota povedal Zoran Predin. 

“Našo novo skupno pesem Hudič smo pretekli konec tedna predstavili na beograjskem festivalu Beer Fest. Po besedah organizatorja si je koncert ogledalo najmanj 50.000 poslušalcev, nastop pred tako množico poslušalcev pa je za vsakega glasbenika čista ekstaza,” je po nastopu povedal pevec in kitarist skupine CoverLover Simon Vadnjal. 

Z novim skupnim singlom in videospotom za pesem Hudič Zoran Predin in skupina CoverLover nadaljujejo uspešno sodelovanje, ki so ga začeli z duetom Nova okupatorka in nastopom na letošnji podelitvi nagrad Viktor.

ZORAN PREDIN & COVERLOVER – Hudič ZoranPredinCoverLoverHudic.mp3