Dani Gregorc & Željko Krušlin s singlom A, joj
27. september, 2012
Trash Candy s singlom Remember
28. september, 2012

Hulahoop v Jazz Klubu Satchmo

Skupina Hulahoop se je minuli petek, 21. 9., predstavila v Mariborskem Jazz Klubu Satchmo. Predstavili so se z razširjenim glasbenim programom, kjer so avtorskim izdelkom dodali tudi bolj ali manj znane priredbe (Jamiroquai, Peggy Lee, Magnifiko, Leteči potepuhi, Stevie Wonder, Amy Winehouse, …), pridružil pa se jim je tudi gost na trobenti, Gašper Selko. Takoimenovani “Groovešpilparty” je privabil kar nekaj obiskovalcev, več pa si lahko ogledate v fotogaleriji.
Fotografije prilagam v prilogi, Hulahoop pa lahko med drugim slišite tudi na 3+1 Žuru s skupino Mi2, ki bo v soboto, 6. 10., v obnovljenem Kranjskem bazenu!

Skupina Hulahoop se je minuli petek, 21. 9., predstavila v Mariborskem Jazz Klubu Satchmo. Predstavili so se z razširjenim glasbenim programom, kjer so avtorskim izdelkom dodali tudi bolj ali manj znane priredbe (Jamiroquai, Peggy Lee, Magnifiko, Leteči potepuhi, Stevie Wonder, Amy Winehouse, …), pridružil pa se jim je tudi gost na trobenti, Gašper Selko. Takoimenovani groovešpilparty je privabil kar nekaj obiskovalcev, več pa si lahko ogledate v fotogaleriji. 

Hulahoop pa lahko med drugim slišite tudi na 3+1 Žuru s skupino Mi2, ki bo v soboto, 6. 10., v obnovljenem Kranjskem bazenu!


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.