Foto: Marko Ocepek
Zoran Predin in CoverLover s košarkarsko himno V ritmu Triglava (Rad imam košarko)
10. maj, 2013
Bohem z novim singlom Vse že imaš
10. maj, 2013

Hulahoop zmagovalci natečaja Šourock 2013

V torek, 7. maja so se na mariborskem Štuku pomerili finalisti natečaja 'Šourock 2013'. Zmago in bogato nagrado pa so domov odnesli razigrani Hulahoop!

Šourock finale vsako leto poskrbi za večer dobre glasbe. Torkat so se na odru v 20 minutnih terminih pomerili Kalaia, Kontradikshn in Hulahoop, kiso pripravili repertoar avtorskih komadov, vmes pa so, kot izziv natečaja, morali pripraviti tudi priredbo komada skupine Preporod z naslovom Še pomnite tovariši. Vse tri zasedbe so pripravile prepričljive nastope, a komisijo so najbolj navdušili simpatični Hulahoop, zasedba dveh deklet, dveh fantov in lesenega saksofonista Engelberta, s svojim funky hard popom. Za dobro vzdušje in zabavo so se dogajanje popestrili še lanskoletni zmagovalci Wrong Moose, večer pa so zaokrožili Happy Ol' McWeasel.
 
Člani skupine Hulahoop sami zase pravijo, da so njihovi glasbeni okusi različni, kar se pozna tudi v njihovi glasbi, ki je zelo raznolika. Zasledimo lahko mnogo prvin najrazličnejših zvrsti, od funka, popa, vse do groova. Z zmago v finalu so si prislužili bon za nakup glasbene opreme , snemanje singla ter kar nekaj nastopov na mariborskih in okoliških odrih (Lampiončki, Lent) , nastopili pa bodo tudi na festivalu Noč v Bitnjah. 
 
Hulahoop lahko v teh dneh slišite tudi na radijskih postajah širom Slovenije, kjer navdušujejo z aktualnim singlom Paritveni ples, ki bo kmalu dobil tudi vizualno podobo.
 


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.