Foto: Benjamin Kovač
Justin’s case z novim singlom The world is yours
19. junij, 2013
Katarina Mala v videospotu za skladbo Znucala
20. junij, 2013

I.C.E. predstavljajo novo skladbo Stara gara

Foto: Petra Hocevar

Foto: Petra Hocevar

Po kreativnem premoru I.C.E. predstavljajo novo skladbo Stara gara!

Skupina I.C.E. je v začetku leta 2008 izdala uspešen prvenec Na liniji, s katerega sta, med drugimi, poslušalce radijskih postaj in obiskovalce koncertov skupine najbolj navduševala singla Na liniji in Kje si zdaj.
 
Kar nekaj časa je minilo od zadnje skladbe skupine I.C.E. Čeprav niso nikoli odšli, so I.C.E. nekako nazaj – predstavljajo vam novo skladbo Stara gara.
 
Kreativni premor je skupina izkoristila za množico koncertov po Sloveniji in v tujini. Med drugim so nastopili na nemškem festivalu Kieler Woche (drugi največji nemški festival).
 
A vrnimo se k skladbi: single Stara gara I.C.E. opisujejo kot  ljubezen, rock'n'roll & pozitivo. Opozarja nas, da se lahko imamo lepo tudi takrat, ko naše materialne okoliščine niso najbolj idealne. Kljub temu, da večina ljudi pri nas trenutno ne živi v izobilju, lahko te čase izkoristimo za druženje, povezovanje, ustvarjanje in zabavo … In tudi, če gredo stvari narobe, kot je prikazano v skladbi, jih lahko obrnemo sebi v prid. Ne glede na okoliščine lahko kreiramo svoje življenje sami: "Če crkne klima, damo šipe dol, če zmanjka bencina, gremo peš po hribu navzgor –  in pri tem neizmerno uživamo. Tega nam nihče ne more preprečiti!" v smehu dodajajo I.C.E.
 
Skladba je avtorsko delo članov skupine I.C.E., za miks in mastering je poskrbel kitarist skupine Tine Janžek. Preprost video za skladbo, ki ga lahko najdete na portalu Youtube pa je delo drugega kitarista skupine, Mateja Sušnika.
 

I.C.E. – Stara gara ICEStaraGara.mp3