Foto: Boštjan Tacol
Anja Rupel in Davor Gobac v priredbi skladbe Kako bih volio da si tu
15. marec, 2016
Foto: Peter Giodani
Katarina Mala predstavlja Pulover
16. marec, 2016

I.C.E. predstavljajo singel Tja do srca

Foto: Petra Hočevar

Foto: Petra Hočevar

Skupina I.C.E. predstavlja najnovejši single Tja do srca, izrazito čustveno skladbo, katero lahko najdete tudi na aktualnemu albumu skupine Tu je raj!

Album Tu je raj predstavlja vpogled v zadnjih 5 let delovanja skupine I.C.E.. Skladbe so nastajale v precej dolgem obdobju, kar se v veliki meri odraža tudi v njegovi stilski razgibanosti. Ker glasbeni vplivi članov zasedbe segajo vse od klasičnega rocka do sodobnega popa, vsaka skladba pa odraža posamezno obdobje v glasbenem razvoju skupine I.C.E., lahko na albumu zasledimo elemente bluesa, rock’n’rolla in popa. Vsekakor pa je album Tu je raj rock izdelek.
 
I.C.E. so za produkcijo albuma poskrbeli kar sami, večino skladb so posneli vsi naenkrat, brez nasnemavanja, saj so želeli ustvariti album, ki bo čim bolje predstavljal to, kar lahko poslušalci slišijo tudi na njihovih koncertih.
 
I.C.E. – Tja do srca ICETjadosrca.mp3
 

Pevko skupine Renato Mohorič pa lahko trenutno spremljate kot tekmovalko na popularni TV oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer velja za enega od favoritov – do sedaj se je že mojstrsko prelevila v Stevena Tylerja od Aerosmith in Cee Lo Green-a, zanimivo pa bo videt in slišat kateri podvigi jo pa še čakajo.