Foto: Marko Pigac
Bro januarja z novim komadom Razsta
18. december, 2012
Sweet Peak ft. Maja Založnik – Le Croissant
18. december, 2012

Idrijski Bandi z novim albumom Take the Streets

Da v Idriji še zelo živi punk-rock, dokazuje tudi peterica Banditov, ki nam to zimo postreže z novim albumom »Take the Streets«. Zgodba, ki je že spomladi počasi pronicala do njihovih poslušalcev – s predstavitvijo skladbe New Tomorrow – končno dobiva svoj epilog.
Če je »New Tomorrow« zaznamoval letošnjo pomlad, pa bo konec leta (kot obljubljeno) ne le »nov« pač pa še bolj banditsko udaren. Nastajajoč album idrijskih punk-rockerjev bo s svojim pomenskim naslovom »Take the Streets« glasbeni trg zavzel najkasneje v začetku novega leta 2013, ko se bodo že predstavljeni skladbi pridružile še mnoge druge. Rdeča nit albuma nedvomno ostajajo provokativna besedila, družbeno-angažiran naboj in seveda punk-rock ritmi.
Če je v aprilu predstavljena skladba sugerirala zgolj neko željo po boljšem jutri, pa bo končni album salutiral le akciji in seveda najodločnejšim – tistim, ki ne mirujejo.

Da v Idriji še zelo živi punk-rock, dokazuje tudi peterica Banditov, ki nam bo to zimo postregla z novim albumom Take the Streets. Zgodba, ki je že spomladi počasi pronicala do njihovih poslušalcev – s predstavitvijo skladbe New Tomorrow – končno dobiva svoj epilog.  
Če je New Tomorrow zaznamoval letošnjo pomlad, pa bo konec leta (kot obljubljeno) ne le nov pač pa še bolj banditsko udaren. Nastajajoč album idrijskih punk-rockerjev bo s svojim pomenskim naslovom Take the Streets glasbeni trg zavzel najkasneje v začetku novega leta 2013, ko se bodo že predstavljeni skladbi pridružile še mnoge druge. Rdeča nit albuma nedvomno ostajajo provokativna besedila, družbeno-angažiran naboj in seveda punk-rock ritmi. 

Če je v aprilu predstavljena skladba sugerirala zgolj neko željo po boljšem jutri, pa bo končni album salutiral le akciji in seveda najodločnejšim – tistim, ki ne mirujejo.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.