Foto: Rok Carl
Momento z novim singlom Brezpotje
10. september, 2013
Foto: Dusan Smodej
Društvo mrtvih pesnikov predstavlja videospot za singel Bojna črta
11. september, 2013

Impulz z videom za prvi singel Nasmeh

V nedeljo je izšel videospot glasbenega projekta Impulz, ki združuje 4 mlade kreativne rockerje, katerih skupni cilj je bil napisati in posneti par kvalitetnih komadov. Predstavljajo se s prvim singlom Nasmeh.

Zamisel za projekt je dobil kitarist Luka Flegar, ki je okoli sebe združil še prijatelje glasbenike: Juš Šoltes iz skupine The Fappers je prispeval vokale, Klemen Pečnik iz skupine Lepi Slovenski Dečki je poskrbel za nizke tone, za bobni pa je sedel Tilen Javornik. 
 
Luku se je zdelo zanimivo sodelovati še z ostalimi glasbeniki poleg svojega siceršnjega banda Below Zero (s katerimi pa napoveduje EP v začetku jeseni).
 
Glasba je bila posneta v studiu Negligence pod vodstvom Žiga Zmazka in Jana Šviglja, ki sta se odlično izkazala. Nekaj mesecev kasneje je v objektiv fante ujel Julijan Valerij, ki je do sedaj sodeloval bolj pri snemanju spotov rap glasbenikov (Fil Tilen, Zlatko… ). Video so posneli v zelenju parka Tivoli v Ljubljani, kjer se mimoidoči kar niso mogli načuditi kavču ter čudno oblečenim pojavam sredi trate. Snemanje je za trenutek tudi resno ogrozilo nenadno poletno deževje, vendar je fantom naposled le uspelo dokončati svoj (ne)resen spot. V prihodnosti lahko pričakujete vsaj še en komad projekta Impulz, ki je že posnet in pripravljen za publiko.
 
[iframe width=”600″ height=”450″ src=”//www.youtube.com/embed/TBDLLddJdOU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]