Izvajalci na Slovenski popevki 2012 izžrebali vrstni red nastopa
28. avgust, 2012
Me First and The Gimme Gimmes v Kinu Šiška
29. avgust, 2012

In & out na koncertnih odrih

Fantje iz mlade slovenske skupine In&Out, ki so navdušili s svojim sodelovanjem in nastopi v oddaji X Factor na POPtv, so pred kratkim predstavili svoj prvi single „Te čakam“, prekrasno in božajočo, a strastno balado, ki ga lahko že slišite na večini slovenskih radijskih postaj in so se povzpeli na mnoge vrhove radijskih lestvic. Fantje pa se tudi že vadijo za jesenske nastope – in kot sami pravijo „pripravljamo presenečenja“ –   po vsej Sloveniji.  Tako ste jih lahko že to soboto, 25. 8. 2012 slišali v Brestanici na Bazenu, nato pa bodo sledili koncerti v Mariboru, Prevaljah, Velenju, Ljubljani, Kranju in v Celju. Zagotovo pa bodo v kratkem objavili še dodatne kraje.
Za njimi je tudi več kot uspešen „premierni“ nastop v Kopru, kjer so nastopili pred nabito polnim Titovim trgom, kot tudi na izboru Miss Alpe Adria v Portorožu. Nad obema nastopoma so bili navdušeni tudi fantje iz skupine In&Out. „Vzdušje je bilo res fenomenalno, na obeh nastopih. Odzivi občinstva so bili nepozabni, všeč nam je, da nas vsi podpirajo. Tako imamo tudi občutek, da to kar delamo, delamo dobro in – za njih, da gremo v pravi smeri s tem, kar smo.“, je dejal Tim Kores iz skupine. „Po nastopu v Portorožu smo imeli tudi super after zabavo z misicami, s katerimi smo se šli naslednji dan tudi kopat. Lovro si je na tej zabavi nadel trak „Miss Lepote in zdravja“, pograbil mikrofon in tak pel pol ure“, je še dejal v smehu. „Čaka pa nas tudi zelo veliko dela s pripravami na nastope, saj pripravljamo tudi presenečenja, snemamo pa tudi že novo pesem, kar pomeni, da sosedje spet trpijo“, je še dodal smejoči se Tim.
Nastopi skupine In&Out:
7. 9. 2012 Maribor (Planet Tuš)
14. 9. 2012  Prevalje (Šotor)
29. 9. 2012 Velenje (Velejapark)
29. 9. 2012 Ljubljana (BTC pri Lidlu)
5. 10. 2012 Kranj (Planet Tuš)
20. 10. 2012 Celje (Planet Tuš)

Fantje iz mlade slovenske skupine In&Out, ki so navdušili s svojim sodelovanjem in nastopi v oddaji X Factor na POP tv, so pred kratkim predstavili svoj prvi single Te čakam, prekrasno in božajočo, a strastno balado, ki ga lahko že slišite na večini slovenskih radijskih postaj in so se povzpeli na mnoge vrhove radijskih lestvic. Fantje pa se tudi že vadijo za jesenske nastope – in kot sami pravijo pripravljamo presenečenja –   po vsej Sloveniji.  Tako ste jih lahko že to soboto, 25. 8. 2012 slišali v Brestanici na Bazenu, nato pa bodo sledili koncerti v Mariboru, Prevaljah, Velenju, Ljubljani, Kranju in v Celju. Zagotovo pa bodo v kratkem objavili še dodatne kraje.

Za njimi je tudi več kot uspešen premierni nastop v Kopru, kjer so nastopili pred nabito polnim Titovim trgom, kot tudi na izboru Miss Alpe Adria v Portorožu. Nad obema nastopoma so bili navdušeni tudi fantje iz skupine In&Out. “Vzdušje je bilo res fenomenalno, na obeh nastopih. Odzivi občinstva so bili nepozabni, všeč nam je, da nas vsi podpirajo. Tako imamo tudi občutek, da to kar delamo, delamo dobro in – za njih, da gremo v pravi smeri s tem, kar smo.”, je dejal Tim Kores iz skupine. “Po nastopu v Portorožu smo imeli tudi super after zabavo z misicami, s katerimi smo se šli naslednji dan tudi kopat. Lovro si je na tej zabavi nadel trak Miss Lepote in zdravja, pograbil mikrofon in tak pel pol ure”, je še dejal v smehu. “Čaka pa nas tudi zelo veliko dela s pripravami na nastope, saj pripravljamo tudi presenečenja, snemamo pa tudi že novo pesem, kar pomeni, da sosedje spet trpijo”, je še dodal smejoči se Tim. 

Nastopi skupine In&Out: 

  • 7. 9. 2012 Maribor (Planet Tuš)
  • 14. 9. 2012  Prevalje (Šotor)
  • 29. 9. 2012 Velenje (Velejapark)
  • 29. 9. 2012 Ljubljana (BTC pri Lidlu)
  • 5. 10. 2012 Kranj (Planet Tuš)
  • 20. 10. 2012 Celje (Planet Tuš)


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.