Gummy Flava s singlom Bogataš (Osreči ostale)
26. maj, 2014
Sixtynine predstavljajo nov singel in video Still dreaming
26. maj, 2014

Inmate odpirajo koncertno sezono

Mojo cafe Ročinj (Kanal) – otvoritev koncertne sezone z metal koncertom energičnih Inmate v soboto, 31.maja 2014. 

Na prelomu v prvi dan junija legendarni glasbeni klub Mojo glasno odpira svojo koncertno sezono. Ta izjemni klub preprostega, idiličnega ambienta v Posočju podpira kakovostno glasbo pretežno jazz, rock in metal žanra. 
 
V osrčju Kanala Soške doline, bodo 31. maja zadoneli gromki zvoki velenjske metalske skupine Inmate, ki v zadnjem času s svojo glasbo in prodornimi energičnimi živimi nastopi zbuja veliko pozornosti tako doma kot v tujini. 
 
Metal zasedba Inmate ima za sabo gostovanja v Nemčiji, Avstriji, Italiji ter na Hrvaškem, na dveh koncertih legend Dark Tranquillity, na večjih slovenskih festivalih, kar štirikrat na Metalcampu in nedavno kot predskupina svetovno znane skupine Hatebreed. Njihov prvenec Free at last je prejel številne odlične recenzije tako domačih kot tujih medijev. 
 
Inmate so tik pred izdajo novega videospota za skladbo Home; ta je že vnaprej obnorela oboževalce zgolj z nedokončnim posnetkom. Gre za skladbo, ki napoveduje novi album Tree of Life, kateri bo ugledal luč jeseni. Nekaj novih skladb, vključno s Home, bo možno premierno slišati prav v Mojo Caffeju! 
 
Oder bo ogrela posebna in odbita animacijska točka – LukaKlemen.