Red summer partyju se pridružuje tudi Dance republic
21. april, 2012
Dare Acoustic o Študentskih forah
22. april, 2012

Iron Sky in Laibach poskrbeli za ekstazo

Laibach bodo 20. aprila nastopili v Kinu Šiška v sklopu posebne evropske turneje ‘We come in peace’, ki bo potekala do konca aprila, v Šiški pa bo film Jekleno nebo doživel tudi slovensko premiero. Koncert bo vključeval tudi glasbo s prihajajočih albumov ‘Laibach Revisited’ in ‘Reproduction Prohibited / An Introduction To… Laibach’.
Jekleno nebo, film režiserja Tima Vuorensola, je premiero doživel na letošnjem berlinskem filmskem festivalu, ker je bil med najbolj iskanimi filmi. Režiser je navdih za film našel v skupini Laibach, posebej v njihovem albumu iz leta 2006 ‘Volk’ – zbirka interpretacij državnih hymen vključno z ameriško, ki se pojavi na soundtracku za film.

Laibach so v petek, 20. aprila nastopili v Kinu Šiška v sklopu posebne evropske turneje We come in peace, ki bo potekala do konca aprila, v Šiški pa je film Jekleno nebo doživel tudi slovensko premiero. Koncert je vključeval tudi glasbo s prihajajočih albumov Laibach Revisited in Reproduction Prohibited / An Introduction To… Laibach.

Jekleno nebo, film režiserja Tima Vuorensola, je premiero doživel na letošnjem berlinskem filmskem festivalu, ker je bil med najbolj iskanimi filmi. Režiser je navdih za film našel v skupini Laibach, posebej v njihovem albumu iz leta 2006 Volk – zbirka interpretacij državnih hymen vključno z ameriško, ki se pojavi na soundtracku za film.

Izjemno pričakovan dogodek, ki je vsem prisotnim v Kinu Šiška (bila je nabita do zadnjega kotička) ponudil tisto kar so iskali. Odličen film, odlična glasba in Laibach v svoji najboljši podobi. Več na fotografijah…


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.