Recenzija albuma Yan Baray – Visions From Another World
23. januar, 2012
Jacob bo širil ljubezen s skladbo Spread the love
23. januar, 2012

Izpod kože, novi singel skupine Deja vu

Skupina prekaljenih glasbenikov se je končno prebudila iz zimskega spanja in prevetrila slovensko glasbeno sceno z novo pesmijo Izpod kože. Mladi glasbeniki se lahko pohvalijo tudi z novo pridobitvijo – pevko Nino, ki je v skupino doprinesla nov zagon in ideje. Tako je nastal projekt, v katerem sodelujejo tudi že dobro poznana imena. Mirna Reynolds je namreč za to pesem prispevala besedilo, glasbo in aranžma pa je delo glave banda Tomija Valenka.
Zanimivo pa je tudi to, da so se »Dejavu-jevci« zadnje čase zelo mudili v glasbenem studiu Tomiton, saj naj bi pesem posneli tudi v hrvaškem jeziku, za katero je besedilo napisala pevka Mili, nosi pa naslov Cesta mog sna.

Skupina glasbenikov se je prebudila iz zimskega spanja in poslala na slovensko glasbeno sceno novo pesem Izpod kože. Skupina Deja vu se lahko pohvali tudi z novo pridobitvijo – pevko Nino, ki je v skupino doprinesla nov zagon in ideje. Tako je nastal projekt, v katerem sodelujejo tudi poznana imena. Mirna Reynolds je namreč za to pesem prispevala besedilo, glasbo in aranžma pa je delo glave banda Tomija Valenka. 

Zanimivo je tudi to, da so se Dejavu-jevci zadnje čase veliko mudili v glasbenem studiu Tomiton, saj naj bi pesem posneli tudi v hrvaškem jeziku, za katero je besedilo napisala pevka Mili, nosi pa naslov Cesta mog sna.

DEJA VU – Izpod kože dejavuband_izpodkoze.mp3