Challe Salle z novim videom; za skladbo To je to
13. marec, 2012
Foto: Sara Žigon
Zlatko, Boroot in Kaya skupaj v skladbi Vse je hec
14. marec, 2012

Izšel je novi album skupine Requiem z naslovom Fallen angel

Novi album Fallen Angel je že na prodajnih policah, na njem pa se nahaja 13 novih avtorskih skladb. Requiem so ob uspešni vrnitvi na sceno prejeli odličen odziv ne le na koncertih, ampak tudi v prvih recenzijah.
‘Po skoraj desetletju nam je končno uspelo izdati nov album, na katerega smo vsi ponosni, saj pomeni nadgradnjo vsega, kar smo dosedaj naredili. Upamo, da bo naletel na dobre odzive, želimo pa si seveda, da bodo skladbe prišle tudi na programe radijskih postaj, saj menimo, da si band  po 18 letih delovanja in 5 studijskih ploščah zasluži, da ga vrtijo ne glede na trende, ki trenutno vladajo v teh prostorih. Najlažje je ignorirati nekaj, kar štrli iz povprečja, in s tem ščititi mediokriteto, saj potem ni nihče ogrožen,’ je povedal vodja Marko Slokar.
Album Fallen Angel je možno kupiti na www.requiem.si  in v trgovini Rockerija na Židovski ulici v Ljubljani.

Novi album Fallen Angel je že na prodajnih policah, na njem pa se nahaja 13 novih avtorskih skladb. Requiem so ob uspešni vrnitvi na sceno prejeli odličen odziv ne le na koncertih, ampak tudi v prvih recenzijah.
“Po skoraj desetletju nam je končno uspelo izdati nov album, na katerega smo vsi ponosni, saj pomeni nadgradnjo vsega, kar smo dosedaj naredili. Upamo, da bo naletel na dobre odzive, želimo pa si seveda, da bodo skladbe prišle tudi na programe radijskih postaj, saj menimo, da si band  po 18 letih delovanja in 5 studijskih ploščah zasluži, da ga vrtijo ne glede na trende, ki trenutno vladajo v teh prostorih. Najlažje je ignorirati nekaj, kar štrli iz povprečja, in s tem ščititi mediokriteto, saj potem ni nihče ogrožen,” je povedal vodja Marko Slokar.

Album Fallen Angel je možno kupiti na www.requiem.si in v trgovini Rockerija na Židovski ulici v Ljubljani.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.