The Sticky Licks predstavljajo Same place same bar
6. april, 2016
Manouche z novim singlom Dotakn se me
6. april, 2016

Izšel je prvi album skupine Up N’ downs

"… na pladnju nudim, kar imam res rad," se glasi verz pesmi Vse kar sem pozabil na istoimenskem debutantskem albumu rockerjev Up N’ downs. Člani zasedbe vam torej ponujajo, kar imajo res radi – svojo glasbo! Glasbeniki so namreč izdali svoj prvi studijski album, sedaj pa je na voljo tudi digitalna različica.

Album vsebuje dvanajst karakterno pestrih komadov, ki so nastajali v časovnem razmiku petih let in označujejo ter hkrati zaključujejo začetno obdobje benda. Snemanje je v presledkih potekalo v studiu Ork v Jevnici, kjer so se fantje in dekle odlično ujeli s producentom Robertom Likarjem (kitarist skupin Niet in The Drinkers) in tonskim mojstrom Sašom Kisovcem. Avtorja besedil in glasbe sta David in Erik Zavolovšek, vsak član benda pa je svoj prispevek dodal pri postavitvi aranžmaja pesmi. Njihova glasba predstavlja kombinacijo zgovornih in aktualnih besedil, brezkompromisno rockovske, a hkrati poslušljive glasbene podlage ter masivne vokalne konstrukcije, ki postaja njihov zaščitni znak. Navdih zanjo večinoma izvira iz refleksije sveta, ki glasbeno peterico obkroža, iz občutij ob življenjskih preizkušnjah in usodah soljudi ter kritike večinskega mnenja.
 
V ta namen so v soboto, 30. januarja, v Franky’s pubu v Nazarjah pripravili prvi promocijski koncert, na katerem so s skladbami z albuma ter drugimi domačimi in tujimi uspešnicami do zadnjega kotička napolnjen pub prepričali, da mislijo smrtno resno. Z dogodkom so otvorili predstavitveno turnejo, odigrali pa so že v Celju, Šeščah, turneja pa se nadaljuje na Orto festu v Ljubljani, v Krškem, Tolminu, Kopru, Velenju, Mozirju, Gornjem gradu ter Mariboru, nikakor pa ne bo šlo mimo Subotice, Beograda in Zaječarja, kjer so poleti doživeli odličen odziv srbske publike.
 
Album Vse kar sem pozabil je na voljo v vseh bolje založenih knjigarnah, na prizoriščih, kjer bo skupina koncertirala, možno ga je tudi naročiti preko uradne spletne strani benda.