Feedback nadaljujejo s promocijo zgoščenke
25. november, 2014
Čista jeba v prvi vrsti
4. december, 2014

Izštekanih 10 v Kinu Šiška

Val 202 v torek 2. decembra 2014 ob 20h prireja koncert z naslovom Izštekanih 10. Pred občinstvom ljubljanskega Kina Šiška in v neposrednem prenosu na Valu 202 se bodo zvrstili Katarina Juvančič in Dejan Lapanja, Marko Hatlak s skupinama Funtango in Moonlight sky, Hamo & Tribute2love, Flirrt, Werefox, Čao Portorož, Leon Matek, Murat & Jose, Big foot mama, Slon in Sadež. V nekaterih posebej za to priložnost aranžiranih skladbah se jim bo pridružil Big band RTV Slovenija pod vodstvom Tadeja Tomšiča. 

Takoj po lanskem nadvse uspešnem praznovanju dvajsetletnice oddaje Izštekani z naslovom Izštekanih 20 so Valovci staknili glave in sklenili: poskusimo sorodno stvar narediti tudi prihodnje leto. Ni bilo treba dolgo premišljevati, da so prišli do koncepta: če decembra priredimo skupni izštekani koncert vseh (približno) desetih izvajalcev, kolikor se jih zvrsti v enem letu, je tudi ime povsem jasno: Izštekanih 10. Rečeno, storjeno!
 
Selektor, avtor in voditelj oddaje Jure Longyka je letošnji nabor izvajalcev snoval tudi z mislijo tudi na ta dogodek. Ideja tega izštekanega srečevanja pred občinstvom je podoživeti Izštekane v minulem letu na poseben način. Vsak od nastopajočih bo v desetih minutah programa izvedel nekatere svoje najboljše izštekane trenutke, ki jih je predstavil v oddaji. Marsikdo pa bo šel ob tej priložnosti še dlje! Tako se že kuhajo premiere novih skladb, zanimiva navzkrižna sodelovanja in še morebitni skriti gostje…
 
Je treba še kaj dodati? No, dalo bi se marsikaj. Naprimer vmesne kratke pogovore z voditeljem Juretom Longyko. Pa priložnostno razstavo fotografij Alana Orliča Belšaka iz oddaje Izštekani. Na stojnicah pa pa bo moč kupiti tudi mnoge izštekane zvočne izdaje in druge plošče nastopajočih izvajalcev.