Demetra Malalan bo polnoletnost praznovala z debitanskim albumom Danes si tu
21. september, 2014
Neisha v videu za skladbo Gloria
21. september, 2014

Jernej Zoran in Matevž Šalehar Hamo v singlu Moj svet

Moj svet je nov singel kitarista Jerneja Zorana, ki prihaja iz prestolnice dolenjske regije. Tokrat je Jernej, ki rad sodeluje z gostujočimi pevci in pevkami, za nov duet Moj svet v studio odpeljal priljubljenega pevca Matevža Šaleharja Hama.

Nova avtorska pesem napoveduje skorajšnji izid albuma, ki bo na police prišel že v začetku 2015. Zelo kmalu bo Jernej predstavil tudi videospot.
 
Vrhunski kitarist je na glasbeni sceni že drugo desetletje, koncertno kilometrino je že zelo mlad začel nabirati v številnih lokalnih zasedbah (Minister Gregor, Madžars, Tunke, Lucky Cupids). 
 
Leta 2001 je posnel prvi samostojni album z naslovom Avgustovski kosci, ki je naletel na odlične kritike tudi v tujini. Tri leta kasneje se je pridružil zasedbi Društvo mrtvih pesnikov (v nadaljevanju DMP), s katero je posnel album Vojna in mir. Pri tem projektu je sodeloval tudi kot avtor (singla Kisik in Superheroj). Leta 2009 se je odločil za nadaljevanje samostojne poti in zelo kmalu je luč sveta zagledal album Stratosfera.
 
Na koncertnih s spremljevalno zasedbo Ministrstvo resnice (Lara Poreber – vokal, Jernej Šuštaršič – klaviature, Sebastjan Podlesnik – bas, Miha Recelj – bobni) predstavlja predvsem avtorske pesmi.