Hiša z novim singlom, ki nosi naslov Jasmina
29. november, 2011
Samuel Lucas na klepetu z nami
30. november, 2011

Jernej Dermota s singlom Moj lajf

Foto: Tibor Golob

Foto: Tibor Golob

Moj lajf je naslov nove pesmi pevca Jerneja Dermota. Gre za stil, ki ni ravno običajen za Jerneja, Pesem je bolj rockovsko obarvana in predstavlja prelomnico na njegovi glasbeni poti. “Končno sem zbral pogum, da sem za svojo pesem sam prispeval besedilo. Imam veliko idej, ampak sem zelo kritičen in ideje pogosto pristanejo v košu.” Nam je zaupal Jernej. “Kar bo pa bo” je z rameni skomignil pevec. Ni pa nov samo glasbeni stil, odločil se je tudi za spremembo videza. “Težko sem se odločil za ta korak, vendar je bil nujen. Potreboval sem nekaj novega. Življenje je postalo preveč monotono in dolgočasno. Imel sem tudi veliko srečo pri ekipi, ki mi je stala ob strani. Avtorica skladbe je kot v večini primerov moja prijateljica iz Romunije Floriana Pachia, besedilo sem prispeval sam, avtor fotografij je Tibor Golob, za make up je poskrbel Miha Obid in za frizuro Demi, iz frizerskega salona Demi.”Več o Jerneju pa si lahko preberete na njegovi spletni strani www.jernejdermota.com, kjer boste lahko našli njegove pesmi, fotografije in ostalo kar vas zanima.
Jernej pa se je tudi odločil, da bo po letu 2005, ko je prvič stopil na glasbeno sceno in debitiral na Slovenski popevki, organiziral samostojni koncert, ki bo 17.12.2011 v njegovem domačem Podnartu, v občini Radovljica. Njegovi gostje bodo: Legendarni Nace Junkar, Floriana Pachia iz Romunije in Alex Volasko.

Moj lajf je naslov nove pesmi pevca Jerneja Dermota. Gre za stil, ki ni ravno običajen za Jerneja, pesem je bolj rockovsko obarvana in predstavlja prelomnico na njegovi glasbeni poti. “Končno sem zbral pogum, da sem za svojo pesem sam prispeval besedilo. Imam veliko idej, ampak sem zelo kritičen in ideje pogosto pristanejo v košu,” nam je zaupal Jernej. “Kar bo pa bo” je z rameni skomignil pevec.

Ni pa nov samo glasbeni stil, odločil se je tudi za spremembo videza: “Težko sem se odločil za ta korak, vendar je bil nujen. Potreboval sem nekaj novega. Življenje je postalo preveč monotono in dolgočasno. Imel sem tudi veliko srečo pri ekipi, ki mi je stala ob strani. Avtorica skladbe je kot v večini primerov moja prijateljica iz Romunije Floriana Pachia, besedilo sem prispeval sam, avtor fotografij je Tibor Golob, za make up je poskrbel Miha Obid in za frizuro Demi, iz frizerskega salona Demi.”

JERNEJ DERMOTA – Moj lajf Jernej DermotaMOJLAJF.mp3

Več o Jerneju pa si lahko preberete na njegovi spletni strani www.jernejdermota.com, kjer boste lahko našli njegove pesmi, fotografije in ostalo kar vas zanima. 

Jernej se je tudi odločil, da bo po letu 2005, ko je prvič stopil na glasbeno sceno in debitiral na Slovenski popevki, organiziral samostojni koncert, ki bo 17.12.2011 v njegovem domačem Podnartu, v občini Radovljica. Njegovi gostje bodo: Legendarni Nace Junkar, Floriana Pachia iz Romunije in Alex Volasko.