Boštjan Velkavrh z novo skladbo Virus na duši
8. junij, 2020
Dare Kauriž, Zlatko in Dimme v skladbi Mama, prihajam domov
8. junij, 2020

Karyn z novim singlom Infamous

Slovenska pevka KARYN izdaja nov single ”Infamous”, ki je bil premiernopredstavljen tudi v novem slovenskem filmu ”40 dni skupaj”, katerega so znani slovenski igralci, pod režijo Borija Levskega, posneli v karanteni.

Zanimivost: KARYN je skladbo pravzaprav napisala za lanskoletno Emo. Skladba je bila po prvotnem demotu izpopolnjena in dopolnjena in je sedaj dobila svojo pravo podobo, s pomočjo skladatelja in producenta Tima Žibrata.

”Infamous” je prva skladba v sklopu EPja. Njegova močna sporočilnost nam daje vedeti, da nas nihče ne more zlomiti ali nam onemogočiti uspeha, če mu mi sami tega ne dopustimo.

KARYN o skladbi: ”Čisto iskreno, napisana je po mojih osebnih izkušnjah. Ljudje imajo lahko prepričljivo predstavitev svojega pogleda nate, sploh če je ta negativen. In ti ljudje so največkrat najraje glasni. 🙂 Najbolje kar lahko naredimo je, da tem ”infamous” ljudem, ki se napajajo na neuspehu drugih, ne damo zadoščenja. Ne potrebujemo zunanje potrditve, sploh ne od ljudi, ki nam niso v vzor. Vse se seveda vrne v to, da v kolikor smo sami samozavestni vase in želimo delati dobro, nas take opazke sploh ne morejo raniti. Verjamem, da imamo v sebi vsi moč, da živimo svojo najboljšo različico sebe.”

 

 

Zanimivost 2: S to skladbo je KARYN sodelovala na programo Ultimate Artists v Londonu, kjer je sodelovala z Grammy nominiranim producentom in vrhunskimi glasbeniki, ki sodelujejo s sodobno glasbeno elito.

Zanimivost 3: Skladba je bila delno inspirirana na podlagi avdicije za Novo zvezdo Slovenije.

KARYN sicer poznamo kot bivšo dolgočetno članico Perpetuum Jazzile, članico vokalne skupine Bassless in izvajalko poletnega singla ”Povej naprej”, katerega je še izdala pod svojim rojstnim imenom – Karin Možina. Poleg solo kariere je aktivna pri snemanju back vokalov za druge izvajalce, vokalov za filme (lahko jo slišimo v slovenskem filmu Preboj), v zadnjem času pa tudi veliko dela kot pisateljica pesmi (njeno pesem lahko slišimo v filmu Srce se ne boji), večkrat pa tudi anonimno.