Gušti predstavlja videospot za skladbo Nova dvajseta
24. november, 2013
The Sticky Licks sodelujejo s priznano producentsko navezo
25. november, 2013

Katarina mala in A-Kamela z božičnim Din don

Foto: Jure Dostal in Teya Teyson

Foto: Jure Dostal in Teya Teyson

Katarina mala se je v pripravah na letošnji december preoblekla v Božička in svojim poslušalcem pripravila prav posebno darilo. Pred vami je prisrčna pesem v a-capella izvedbi, ki jo je marljiva pevka pripravila v sodelovanju z zasedbo A-Kamela. V družbi treh fantov in dveh deklet je nastal Din Don.

“Enostavno sem želela imeti božično pesem. Brez vprašanj. So me nekateri debelo gledali, zakaj bi imela ravno takšno pesem, ampak meni ni bilo mar. In Marko Gregorič je seveda uslišal mojo željo. Božič je namreč zame nekaj nepojemljivega. Če imam na katere dogodke iz otroštva res lepe spomine, so to božični večeri. Božič zame nikoli ni veljal zgolj za praznik vernikov, zame je bil in je še vedno praznik družine in družinske idile. Ampak bodimo iskreni: vsi smo bolj ali manj nenehno bombardirani s slabimi novicami, slabo politiko in krizo, v kateri so tudi srečni božični večeri postali bolj redki. Zato je ta pesem enostavno želja za boljši jutri,” je o svoji najnovejši pesmi povedala Katarina mala.
 
Sicer pa je idejo za a-capella izvedbo pesmi prispeval Marko Gregorič in ker nekaj članov skupine A-Kamela tudi osebno pozna, je bilo sodelovanje hitro zapečateno. Katarina in A-Kamelci so se takoj ujeli in tudi pri snemanju videa, ki ga lahko pričakujemo že v naslednjih dneh, izjemno lepo sodelovali. Katarino je še posebej navdušil aranžer pesmi, Samo Vovk, so pa vsi člani skupine “totalni srčki”, je še dodala Katarina mala.
 
KATARINA MALA & A-KAMELA – Din don KatarinamalaDINDON.mp3