10 let »lubezni« v Ortu
28. oktober, 2016
Smaal Tokk in Profesjonalci
30. oktober, 2016

Katarina Mala predstavlja Dva za mene

V jesenskih dneh Katarina Mala predstavlja novi single ''Dva za mene'' v katerem se je lotila žgečkljive tematike – varanja. 

Varanje je tema o kateri se nikoli ne govori iskreno in odprto, vendar vseeno vara veliko ljudi. V novem singlu razbija tabuje in se varanja loti s provokativnim besedilom, malo drugače, ter z obeh vidikov postreže s perečo tematiko. Čez plot seveda ne skačejo samo moški, zato tudi naslov pesmi: Dva za mene. 
 
"Na splošno velja, da ta trend izginja in da ženske ravno tako pogosto skačejo čez plot kot moški. Pesem Dva za mene govori o ženski, ki ugotovi, da jo partner vara in se odloči iti po isti poti tudi sama. Zato tudi v refrenu 'Bova imela dva za mene, dve za tebe', torej dva moška za mene in dve ženski za tebe." pravi o svoji novi pesmi Katarina, ki drzno in odprto spregovori o tistem, o čemer vsi molčijo, sploh tisti, ki varajo. Simpatična pevka dokazuje, da si ne zatiska oči in neposredno obračuna tudi s perečimi temami, ki pa se vendarle dotikajo vsakega izmed nas.
Katarina Mala se ne ustavlja, kar dokazuje z že tretjim novim singlom letos. V začetku leta je presenetila z nekoliko temačnejšim besedilom pesmi ''Pulover'' o tem, kako se nas vse dotakne in kako nas lahko vse uniči. Na dopust pa je svoje poslušalce pospremila s poletno razigarnim ''Adijo''. Z novim singlom ''Dva za mene'' v značilno ironično izpovednem pop slogu, se Katarina zopet predstavlja z živahnimi pop ritmi in modernim aranžmajem, ki razbija monotone jesenske dni.