Foto: Petra Hočevar
I.C.E. predstavljajo singel Tja do srca
15. marec, 2016
Skupina Panda ob 30 letnici z videospotom za skladbo Noro
16. marec, 2016

Katarina Mala predstavlja Pulover

Foto: Peter Giodani

Foto: Peter Giodani

Katarina Mala je presenetila z novim singlom: Pulover! Tokrat nam Katarina Mala ponudi vpogled v temnejše plati svoje osebnosti, z nekoliko temačnejšim besedilom, kot smo ga pri vedno nasmejani Katarini navajeni. 

Tudi novi single je uglasbil skladatelj Marko Gregorič, za aranžma pa je pokrbel Sebastijan Duh.
 
Pulover govori o notranji šibkosti, o tem, kako se nas vse dotakne in kako nas lahko vse uniči. Govori o vdanosti v usodo, o prestopu na drugo stran, k hudiču. Vendar ne z občutkom krivde, morda le z občutkom popolne pasivnosti. "Metaforično gledano lahko rečem, da sem si Pulover zlahka oblekla, saj sem začutila besedilo kot nov korak v svoji karieri, čeprav se s tem ne oddaljujemo od socialnega popa. S Sebastijanom Duhom sva želela ustvariti intimno, skoraj sramežljivo izpoved v kiticah in popolno predanost hudiču v refrenih in to na način, da ta predaja ni negativna ali kakorkoli škodljiva. Včasih se moramo spečati s hudičem, zato da enostavno preživimo" pravi Katarina Mala o svojem novem singlu. "Težko je sprejeti svoje najtemnejše strani in še težje se je odločiti to temo obrniti sebi v prid. A je hudič lahko prijatelj? A me on lahko zaščiti takrat ko mi Bog obrne hrbet?" še dodaja Marko Gregorič.
 
Novopečena mamica se je prejšnje leto predvsem posvečala novorojenemu sinčku, konec avgusta pa se je že vrnila na glasbene odre in vse do novega leta razveseljevala svoje oboževalce na številnih koncertih po Sloveniji. Zdaj se je vrnila tudi v snemalni studio in že pripravila novi single. Kaj nam Katarina Mala še pripravlja v prihodnosti pa bo za sedaj ostalo še skrivnost!
 

KATARINA MALA – Pulover KatarinaMalaPulover.mp3

Oblecite si torej Pulover in udobno zleknjeni na kavču poslušajte novi single Katarine Male!