Come together, nov način glasbenega povezovanja
17. maj, 2012
V spomin na Donno Summer
18. maj, 2012

Katarina Mala vabi z Bombonom

Katarina Mala, ki je našo glasbeno sceno osvežila s pesmimi ‘Ciao ciao’ in ‘Kavbojke’, ponovno preseneča s hudomušnostjo in izzivalnostjo.
Novi single Bombon namreč pripoveduje in precej konkretno opisuje tistih nekaj minut ženskih priprav, preden se prepusti moškemu. Pesem, v kateri se ponovno lahko najde vsak, je narejena z minimalizmom, ki ga je v slovenski glasbi tako težko doseči. Instrumental je jasen in igriv, vokal pa izpovedni in brez nepotrebnih okraskov. V ustvarjalnem procesu so spontano in z neverjetno lahkotnostjo sodelovali Katarina Mala, Marko Gregorič in basist Siddharte, Jani Hace, tokrat v vlogi producenta. Pesem je prav gotovo lahko tudi predigra…

Katarina Mala, ki je našo glasbeno sceno osvežila s pesmimi Ciao ciao in Kavbojke, ponovno preseneča s hudomušnostjo in izzivalnostjo. 
Novi single Bombon namreč pripoveduje in precej konkretno opisuje tistih nekaj minut ženskih priprav, preden se prepusti moškemu. Pesem, v kateri se ponovno lahko najde vsak, je narejena z minimalizmom, ki ga je v slovenski glasbi tako težko doseči. Instrumental je jasen in igriv, vokal pa izpovedni in brez nepotrebnih okraskov.

V ustvarjalnem procesu so spontano in z neverjetno lahkotnostjo sodelovali Katarina Mala, Marko Gregorič in basist Siddharte, Jani Hace, tokrat v vlogi producenta. Pesem je prav gotovo lahko tudi predigra…

KATARINA MALA – Bombon KatarinaMalaBombon.mp3