Prvi videospot skupine Liquf za skladbo Iluzija
31. januar, 2012
Foto: Rok Malek
Flirrt ob 15-letnici z novim singlom
1. februar, 2012

Katja Koren izdala svoj prvenec z naslovom Veš, kaj mislim?

Foto: Samo Mikulič

Foto: Samo Mikulič

Med mladimi slovenskimi pevkami trenutnega obdobja nedvomno zelo izstopa energična, talentirana Katja Koren. Katja ima izjemen, šolan vokal, in pravo avtorsko žilico, saj je za svoj prvenec sama napisala vsa besedila in tudi glasbo za nekatere skladbe. Njena besedila so optimistična, preprosta in pripovedujejo o večnih temah vsakodnevnega življenja: ljubezen, hrepenenje, strast. Katja zapoje to, kar misli in čuti. S tem želi izkoristiti moč pesmi in dati ljudem pozitivno energijo. Deset avtorskih pop skladb s pridihom funka in jazza je objavila na zgoščenki ‘Veš, kaj mislim?’, ki je pred kratkim izšla pri založbi Celinka.
Katjin samostojni prvenec, zgoščenka ‘Veš, kaj mislim?’ je že na voljo v trgovinah in preko spleta, v kratkem pa jo bo tudi v živo predstavila! V torek 6. marca namreč bo s svojo spremljevalno skupino nastopila v ljubljanskem klubu Cirkus. Na odru se ji bo poleg članov benda (Marko Črnčec -klaviature, Žiga Kožar -bobni, Tadej Kampl -bas, Teo Collori –kitara, pridružil tudi raper Doša in Brass Emergency.

Med mladimi slovenskimi pevkami trenutnega obdobja nedvomno zelo izstopa energična, talentirana Katja Koren. Katja ima izjemen, šolan vokal, in pravo avtorsko žilico, saj je za svoj prvenec sama napisala vsa besedila in tudi glasbo za nekatere skladbe. Njena besedila so optimistična, preprosta in pripovedujejo o večnih temah vsakodnevnega življenja: ljubezen, hrepenenje, strast. Katja zapoje to, kar misli in čuti. S tem želi izkoristiti moč pesmi in dati ljudem pozitivno energijo. Deset avtorskih pop skladb s pridihom funka in jazza je objavila na zgoščenki Veš, kaj mislim?, ki je pred kratkim izšla pri založbi Celinka. 

Katjin samostojni prvenec, zgoščenka Veš, kaj mislim? je že na voljo v trgovinah in preko spleta, v kratkem pa jo bo tudi v živo predstavila! V torek 6. marca namreč bo s svojo spremljevalno skupino nastopila v ljubljanskem klubu Cirkus. Na odru se ji bo poleg članov benda (Marko Črnčec – klaviature, Žiga Kožar – bobni, Tadej Kampl – bas, Teo Collori – kitara), pridružil tudi raper Doša in Brass Emergency.