Bossa de Novo v SiTi Teatru
4. marec, 2014
Smaal Tokk in Nula Kelvina v singlu En knc wade
4. marec, 2014

Katja M. predstavlja video za skladbo Nova noč

Po lanskoletnem poletnem singlu Poišči me, se tokrat predstavlja s ljubezensko pesmijo plesnih ritmov Nova noč, ki jo je v duetu posnela z Armanijem.

Katja si je od nekdaj želela posneti duet in želja se ji je končno uresničila. “Besedilo je napisala moja sestra Anja, ki je na tem področju zelo nadarjena. Jaz sem ji samo na hitro opisala o čem želim, da bi besedilo govorilo. Čez kakšno urico pa me je že poklicala in pokazala izdelek, nad katerim sem bila takoj navdušena. Na to besedilo sem potem sama sestavila melodijo. Za aranžma pa je poskrbel Željko Mladenović. Pesem se kar dosti razlikuje od mojih prejšnjih. Moje prejšnje pesmi so bile bolj umirjene in v pop stilu, nova pesem pa je zelo plesna in živahna,” je o novi pesmi povedala Katja.
 
“Videospot smo snemali en dan. Začeli smo zgodaj zjutraj v hotelu, popoldne pa nadaljevali v ljubljanskem klubu. Pri nastajanju videospota mi je pomagalo zelo veliko ljudi, katerim sem zelo hvaležna. Za obleke je poskrbela Tanja Milić, za make up odlična maskerka Barbara Fartek, plesna skupina GG pa je pripravila tudi odlično koreografijo. Snemanje videospota je bilo zelo zabavno, zelo razgibano, seveda pa ni šlo brez zapletov, ki pa smo jih z odlično ekipo uspešno rešili,” je o videospotu, ki ga je režiral Uroš Gracar, dejala mlada pevka.