Zarolaj.si podarja dve festivalski vstopnici za Schengenfest
31. julij, 2013
Žiga Rustja z novim singlom Ker je poletje
1. avgust, 2013

Katrinas predstavljajo video za skladbo V ritmu sanj

Sanja, Katarina in Neža iz zasedbe Katrinas so pred kratkim predstavile novi single V ritmu sanj, obenem pa obljubile, da bo konec julija dokončan tudi že videospot. Glavni krivec za izdelek je kar Rok Golob, ki se zadnje čase preizkuša še v režiserski vlogi in tako je to že  tretji videospot, ki ga je posnel za Katrinas. Seveda pa še naprej ostaja tudi njihov avtor glasbe. Besedilo za aktualni single je napisala Katarina Habe.

Dekleta so zelo zadovoljna z Rokovim delom, saj zna ujeti pravo energijo in ima pravo oko za lepe kadre, so prepričana. "Spot je bil posnet v T – spotu, v več vlogah pa je sodelovala Martina Vrhovnik, ki ni deklet zgolj naličila, temveč je tudi skrivna plesalka za platnom."
 
V ritmu sanj je simpatična latino skladba, ki pričara lahkotno poletno vzdušje, in že pleza po različnih radijskih lestvicah po vsej Sloveniji.
 
Katrinas so si v času postprodukcije videospota vzele zasluženi dopust, zdaj pa že nadaljujejo s serijo nastopov in se veselijo delovnega tempa. Nastopile so že kot gostje številnih poletnih festivalov, največkrat pa jih slišimo skupaj z Big bendom Vox. Materinstvo jih pri tem niti najmanj ne ovira, pravijo, in svoj prikupen naraščaj večkrat vzamejo kar s sabo na nastope. "Brez podpore naših družin seveda to ne bi bilo mogoče, in smo jim zelo hvaležne. Vedno nas spremlja nekdo od bližnjih, da v času nastopa popazi na dojenčke."