D Base v novi skladbi Spet živ
3. marec, 2016
Happy Ol’ McWeasel za St.Patrick’s day v Orto baru
6. marec, 2016

KiNG FOO predstavljajo video za skladbo Začaraj me

KiNG FOO predstavljajo nov videospot za skladbo Začaraj me, ki je največkrat nagrajena pesem DSZG 2016. Rok Golob, Aleksandra Josič, Matej Sušnik in Peter Hudnik so na Slovenski popevki prejeli nagradi za najboljši aranžma, najboljšo izvedbo, kot najboljše pa so jih izbrali tudi kolegi sotekmovalci.

Videospot za Začaraj me je kot vsi KiNG FOO spoti nastal v režiji Mateja Sušnika.Govori o starejši ženski, ki preko plesa na novo odkrije čarobnost življenja. Gre zakonceptualno nadaljevanje videospota za Galaxije bežijo, kjer fant skozi glasbo odkrije čarobnost sveta okrog sebe.
 
Snemanje je predstavljalo velik izziv za vso ekipo, saj so bili kadri z bandom in klavirjem posneti na Ljubljanskem barju na dan ko je deževalo skoraj po celi Sloveniji. Na veliko srečo vseh vpletenih med samim snemanjem ni padla niti ena kaplja, temni oblaki pa so poskrbeli za popolne svetlobne pogoje. "Imeli smo več sreče kot pameti, ampak kjer je volja tam je pot" so KiNG FOO zapisali na svojem FB profilu po končanem snemanju.
 
V glavni vlogi nastopa Andreja Janjilovič (večkratno svetovno prvakinja v jazz baletu iz plesne šole Mojce Horvat), ki je bila v času snemanja poškodovana, kar ni motilo pri delih kjer igra staro gospo, pri dinamičnih kadrih, kjer pa kot mlada pleše na vso moč pa je morala kar stisniti zobe. Za starostno preobrazbo je poskrbela odlična maskerka Barbara Hren.