Ko se tista črna kitara preseli v gledališče…
25. april, 2013
Z Zarolaj.si brezplačno na koncert Marka Knopflerja
25. april, 2013

Kingston in Pero Lovšin skupaj v skladbi Dekleta

Foto: Robert Zabukovec

Foto: Robert Zabukovec

"Drage dame, to je pesem za vas, to je pesem za vsa dekleta!" Takole pravijo Kingston in Pero Lovšin v svoji novi potencialni uspešnici Dekleta v katerem se prepletajo ritmi in zvoki značilni za vse udeležence v tem zanimivem sodelovanju. Kingstoni so prispevali sproščujoč, lenoben reggae ritem, Pero pa s svoje strani raskavi, rockerski glas, ter blueserske kitarske vložke Roka Pogačnika.

Sodelovanje je poleg novih izkušenj prineslo tudi nov zalet skupini, ki je na sceni že skoraj 20 let in tako bodo njihovi nastopi, ki ji tudi v letošnjem letu ne manjka, še bolj polni energije, kot sicer. Zna se zgoditi, da se na kakem od koncertnih odrov srečajo tudi s Perom in seveda skupaj zaigrajo Dekleta. Obstaja tudi možnost, da se jim Pero pridruži tudi na njihovih že tradicionalnih koncertih na absolventskem izletu.
KINGSTON IN PERO LOVŠIN – Dekleta KingstonPeroLovsinDekleta.mp3

Za skladbo je že posnet tudi videospot, ki pa je trenutno še v fazi montaže. Režijsko taktirko je prevzel preverjeni Predrag Rajcič – Perica, v glavni vlogi pa so…kdo drug kot dekleta!