Ksenija predstavlja Kot da si z menoj
19. avgust, 2020
Tomi Purich trio na Sozvočju Primorske
24. julij, 2021

Kingston in Poskočni združili moči v Zafrkavam se

Kingstoni in Poskočni tekmovali, kdo dlje zdrži na dnu bazena! Izzivanje se je srečno končalo!

Člani obeh skupin so bili nadvse razočarani, ker so naleteli na izpraznjen bazen in tekmovanja ni bilo mogoče izvesti (žal je bilo tudi ljubiteljem resne in alternativne glasbe).

Ker se tekmovalni…

… duh med priljubljenima glasbenima ekipama vseeno ni polegel, je padla odločitev, da izvedejo tekmovanje v savnanju. Nesporni zmagovalci so bili Kingstonovci, vajeni tropskih atmosfer in vročih deklet. Boleč poraz je Poskočne tako motiviral, da niso ostali križem rok in so z velikim naskokom zmagali v disciplini »umetnostnih skokov v prazen bazen«.

 

 

Ob izenačenem rezultatu …

… se je tekmovanje sprevrglo v noro in vročo »pool zabavo«. Fantje so poprijeli za glasbila in združili moči. Res je bila prava zafrkancija!

Tako na hudomušen način o novi pesmi in snemanje novega videospota za pesem »Zafrkavam se« pripovedujejo Kingstoni, ki so v družbi Poskočnih poskusili omehčati resnost in zategnjenost tega, tudi za glasbenike težkega korona obdobja. Člani vseeno poudarjajo, da je v dani situaciji in predvsem v skrbi zaščite šibkejših prepotrebno ostati resen in upoštevati navodila stroke, naj pa to ne vpliva na človekovo duševno zdravje in medčloveške odnose. »Upamo«, pravijo Kingstoni, »da bo pesem Zafrkavam se ljudi razveselila in sprostila«.

To pa še ni vse:

Znanstveniki iz vseh koncev svete že prosijo za refren pesmi “Zafrkavam se”, ker jo želijo umešati v testna cepiva za covid-19. Resnično, ne zafrkavamo se! 😉