Foto: Ales Romaniuk
Mi2 na tradicionalnem decemberskem koncertu v Cvetličarni
21. november, 2013
Brezplačno na koncert Severe Gjurin
22. november, 2013

Kingston z novim singlom in videospotom za skladbo Mi delamo galamo

Foto: Robert Zabukovec

Foto: Robert Zabukovec

Neutrudni pop žurerji, legendarni Kingstoni, se še kar ne dajo! Po množici že ponarodelih hitov (Cela ulica nori, Luna nad obalo, Non Stop, Hotel Modro nebo, Pazi na korake…) nas tokrat vabijo na divji party do jutra, z novim potencialnim hitom Mi delamo galamo. 

Čeprav so Kingston letos že izdali single skupaj s Pero Lovšinom (Dekleta) in do naslednjega poletja niti niso imeli namena izdajati novih skladb, jim je bilo kar nekako škoda, da bi s singlom Mi delamo galamo, čakali do naslednjega leta. Sploh če upoštevamo, da se nezadržno bliža veseli december in z njim povezane zabave vseh vrst, za katere je pesem nadvse primerna.
 
Nova party himna je nastala konec letošnjega poletja na grškem Zakintosu, kar je čutiti tudi v melodiki in zvoku komada, za katerega avstorstvo sta – kot je nekako že v navadi – kriva Dare Kaurič in Zvone Tomac. 
 
Nabriti video je delo režiserja Nika Kara, ki je tudi soscenarist v navezi z Daretom in Zvonetom. Da pa je video še bolj zanimiv in atraktiven, so na snemanje povabili tudi priljubljene igralce: Matjaža Javšnika, Gojmir Lešnjaka Gojca in Laro Jankovič, ki so svoje vloge odigrali nadvse profesionalno. 
 
Ne smemo seveda pozabiti Čarovnika Grego, ki je poskrbel za vse tiste pisane balone v spotu, plesno skupino Mystique in seveda nosilca ideje za bojni klic mi delamo galamo Roka Koblarja Rikija, ki se pojavi v imaginarnem poklicu žlikrof boya.
 


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.