Dare Acoustic o Študentskih forah
22. april, 2012
Na Metal Mania Open Air tudi Voodoo Mule
23. april, 2012

Knockout Natalije Verboten z vročim videospotom

Foto: Bumerang d.o.o.

Foto: Bumerang d.o.o.

Natalija Nacionale je kot kameleon – ko že misliš, da jo poznaš, spet močno preseneti. Pred dnevi je namreč med oboževalci Natalije Verboten završalo, ko so na njeni uradni FB strani videli objavljenih nekaj fotografij iz snemanja videospota za njeno najnovejšo skladbo ‘Knockout’, ki je zdaj že uspešnica.
Priljubljena pevka, ki je znana tudi po tem, da vedno naredi dober žur, tokrat temperaturo dviguje s seksi videospotom za omenjeno skladbo, ki je nastal pod režisersko taktirko Janija Pavca. ‘To je že najino šesto sodelovanje in moram priznati, da me je takoj prepričal s svežo, moderno idejo’, navdušeno razlaga Natalija. Tako so, po 13 letih od Rdečega ferrarija (katerega videopodobo je takrat tudi ‘zakrivil’ Jani) in njenega preboja na slovensko zabavnoglasbeno sceno, spet naredili videospot v podobi kot Natalije še ne poznamo.
‘Lahko bi rekli, da je moto novega videospota ‘zdrav duh v zdravem telesu’ ‘, v smehu dodaja Natalija in nadaljuje, da so se s plesalkami iz Mystique Show Group in plesalcem Filipom Kržišnikom takoj ujeli in se med snemanjem odlično zabavali. Tudi v Bowling centru Strike v Mariboru, kjer je bil videospot posnet, so zabavno družbo sprejeli odprtih rok in bili presenečeni nad dejstvom, kako dobro dekleta podirajo keglje.

Natalija Verboten je kot kameleon – ko že misliš, da jo poznaš, spet močno preseneti. Pred dnevi je namreč med oboževalci Natalije Verboten završalo, ko so na njeni uradni FB strani videli objavljenih nekaj fotografij iz snemanja videospota za njeno najnovejšo skladbo Knockout.
Priljubljena pevka, ki je znana tudi po tem, da vedno naredi dober žur, tokrat temperaturo dviguje s seksi videospotom za omenjeno skladbo, ki je nastal pod režisersko taktirko Janija Pavca. “To je že najino šesto sodelovanje in moram priznati, da me je takoj prepričal s svežo, moderno idejo”, navdušeno razlaga Natalija. Tako so, po 13 letih od Rdečega ferrarija (katerega videopodobo je takrat tudi zakrivil Jani) in njenega preboja na slovensko zabavnoglasbeno sceno, spet naredili videospot v podobi kot Natalije še ne poznamo.

“Lahko bi rekli, da je moto novega videospota zdrav duh v zdravem telesu”, v smehu dodaja Natalija in nadaljuje, da so se s plesalkami iz Mystique Show Group in plesalcem Filipom Kržišnikom takoj ujeli in se med snemanjem odlično zabavali.