samobudna19
intervju: TV: SAMO BUDNA
29. september, 2011
momento29
mp3: Novi singel: MOMENTO – 5KA
29. september, 2011

koncert: NERVANA V CVETLIČARNI

nervana28

nervana28V soboto, 5. 11. 2011 ob 21.00 bo v Cvetličarni edinstvena priložnost, da podožitive skupino Nirvana, saj prihaja skupina, ki najbolje v ZDA obvlada glasbo te legendarne skupine – prihaja Nervana! Skupina je na evropski turneji ravno v času, ko se po 20. letih spominjamo izida plošče Nevermind in pa 17 let od smrti legendarnega pevca Kurta Cobaina in tudi toliko od njihovega nastopa v Sloveniji.

V živo boste lahko slišali najboljšo možno izvedbo skladb kot so Breed, Smells Like Teen Spirit, Come As You Are, Heart Shaped Box, Lithium, In Bloom in številne druge! Ravno v imenu 20. obletnice izdaje plošče Nevermind bo skupina Nervana zaigrala tudi vse skladbe s te plošče!

Nervano opisujejo kot najbolj avtentično reprodukcijo originalnega tria Nirvana, ki je kdajkoli stopila na oder. Z odličnimi ocenami po vsej Evropi, tako s strani fanov kot tudi kritike, je trio znova osvojil svet z grunge mrzlico. 17 let po žalostni smrti rock legende in ikone Kurta Cobaina se je zdelo, da je v glasbeni industriji še vedno praznina. Mnoge tribute skupine so prav tako hitro nastajale kot tudi izginjale, vendar pa je bilo na obzorju nekaj posebnega …

Nervana privablja množice tako v ZDA kot v Evropi in odziv je izjemen. Turneje so tisto, za kar fantje iz Nervane živijo, torej pričakujte, da jih boste kmalu videli! Tokrat prvič v Sloveniji v soboto, 5. Novembra 2011 v ljubljanski Cvetličarni! Po-doživite Nirvano s skupino Nervana!

Kdo? Nervana
Kje? Cvetličarna, Ljubljana
Kdaj? 5. november 2011


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.