Papir-AnaMaja
intervju: PAPIR
30. december, 2010
Attending_50
reportaža: AMBASADA V NOVO LETO S PODALJŠKI
2. januar, 2011

koncert: ROGER WATERS

roger_waters

roger_watersUstanovni član legendarne skupine Pink Floyd se ob 30-letnici kultne plošče The Wall podaja na evropske koncertne odre! Leta 1990 je imel megalomanski projekt The Wall na ruševinah berlinskega zidu; na zgodovinski prireditvi je prisostvovalo 350.000 ljudi, več kot 100 milijonov gledalcev pa jo je spremljalo prek televizije. Letos mineva 30 let od izdaje albuma The Wall (23-kratno platinast) in Roger Waters se je odločil, da ga ponovno predstavi v celoti v živo na koncertih!

Seveda mastermindu ene najbolj mitskih skupin v glasbeni zgodovini pristojijo veličastni posebni efekti in perfektno ozvočenje, obljublja pa tudi spektakularno scenografijo z zidom na čelu! Prava paša za oči in ušesa za vse ljubitelje Pink Floydov ter verjetno zadnja priložnost, da slišite glasbo legendarnega benda izpod strun enega od originalnih članov zasedbe.

Po 20-ih letih bomo doživeli ponovno izvedbo legendarnega albuma The Wall. Roger Waters bo v Zagrebu nastopil v zasedbi Dave Kilminster (kitara), Snowy White (kitara), GE Smith (kitara), Jon Carin (klavijature), Harry Waters (klavijature), Graham Broad (bobni), Robbie Wyckoff, Jon Joyce (spremljevalni vokal), Michael Lennon (spremljevalni vokal), Mark Lennon (spremljevalni vokal), Kipp Lennon (spremljevalni vokal).

Kdo? Roger Waters
Kje? Arena, Zagreb
Kdaj? 13.4.2011


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.