Paradise lost po Metalcampu še v Kinu Šiška
26. junij, 2012
Tudi letos tradicionalni Festival na meji / An der Grenze
26. junij, 2012

Koncert Uroša Perića v amfiteatru Avditorija Portorož se bliža

Priprave na veliki julijski koncert »Uroš Perić & prijatelji«, ki bo 14. julija 2012 v Amfiteatru Avditorija Portorož, so na višku. Pričakovanja so velika. Uroš Perić je konec leta 2010 izdal pri založbi ZKP RTV Slovenija zgoščenko z naslovom Uroš Perić & friends, ki je bila kmalu razprodana in je bila že ponatisnjena. Na zgoščenki se je Perić predstavil izključno z dueti in uveljavljenimi pevci iz domovine ter tujine. Med njegovimi »prijatelji« na zgoščenki so bili med drugim tudi Oto Pestner, Alenka Godec in Lucienne, s katerimi bo zapel tudi na tokratnem koncertu. Pričakuje nas torej zanimiva kombinacija – popolnoma nov solistični program Uroša Perića in pa najlepši dueti z Otom Pestnerjem, Alenko Godec in Lucienne. Seveda se bodo gostje predstavili tudi sami.
Uroša Perića bo tokrat spremljal Big band Krško ter njegove zveste spremljevalne vokalistke The Pearlettes.

Priprave na veliki julijski koncert Uroš Perić & prijatelji, ki bo 14. julija 2012 v Amfiteatru Avditorija Portorož, so na višku. Pričakovanja so velika. Uroš Perić je konec leta 2010 izdal pri založbi ZKP RTV Slovenija zgoščenko z naslovom Uroš Perić & friends, ki je bila kmalu razprodana in je bila že ponatisnjena. Na zgoščenki se je Perić predstavil izključno z dueti in uveljavljenimi pevci iz domovine ter tujine.

Med njegovimi prijatelji na zgoščenki so bili med drugim tudi Oto Pestner, Alenka Godec in Lucienne, s katerimi bo zapel tudi na tokratnem koncertu. Pričakuje nas torej zanimiva kombinacija – popolnoma nov solistični program Uroša Perića in pa najlepši dueti z Otom Pestnerjem, Alenko Godec in Lucienne. Seveda se bodo gostje predstavili tudi sami. 

Uroša Perića bo tokrat spremljal Big band Krško ter njegove zveste spremljevalne vokalistke The Pearlettes.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.