Rock partyzani in Zborallica v skladbi Himna mladosti
7. marec, 2018
Kataya predstavlja novo pesem Na srečo
8. marec, 2018

Laura in Mr. Darwinn ponujata Poljube na kredit

Avto na kredit, kolo na kredit, hiša na kredit?..Nič od tega! Tokrat vam Laura in Mr. Darwinn ponujata Poljube na kredit. Laurine poljube, zapakirane v plesne ritme poletja, s katerimi se predrzno poigrava Mr. Darwinn.

Lauro ste lahko dobro spoznali že v skladbi 0,3 Ljubezni, ki jo je posnela v sodelovanju s produkcijo Sweet Peak. Tudi pod njen prvenec, Poljubi na kredit, se podpisujejo Mario, Dino in Tilen, ki so poskrbeli za glasbo, aranžma in tekst.

 

Poljubi na kredit je skladba, ki opisuje preteklo Laurino izkušnjo, nastala pa je v precej zanimivem okolju in spletu različnih okoliščin. Ko bi se naj Laura in fantje zaprli v domač studio v Sladkem Vrhu, je na dan snemanja odpovedala duša oz. studijski računalnik, zato so snemanje preselili v improviziran manjši studio pri Dinu v stanovanjskem bloku, kot izolacijo so uporabili posteljo, omaro z oblekami in nato pred mikrofon raztegnili še nogavico, ki je služila kot “pop filter”. Lauri je očitno domačno okolje na snemanju ustrezalo saj je skladbo posnela v slabi uri, za vokalni “jing-jang” pa je zaslužen Mr. Darwinn.