THeWET nova skladba in videospot Požar na Kidričevi
12. marec, 2018
Izid novega album skupine Katalena in promocijski koncert v Kinu Šiška
13. marec, 2018

Lea Likar predstavlja novi singel Cvetje v jeseni

Vse ljubezenske zgodbe niso vedno cvetoče. Pri nekaterih ljubezen oveni, saj ni dovolj negovana, drugi morda ne ujamejo tistega pravega trenutka, ali pa so želje in cilji dveh duš premalo uglašeni.

Zgodba, ki jo je tekstopisec namenil tej skladbi, je Lei iz preteklosti še kako znana, zato jo je brez težav odpela, kot bi bila njena. Topli in svetli dnevi so zanjo že prišli, s pesmijo pa želi opogumiti vse, ki še čakajo in hrepenijo. Če maj ne upraviči svojega slovesa, pa bo morda cvetje v jeseni toliko bolj dišeče.

Lea Likar, sicer odločna Kočevka, ni uspela izbrati med psihologijo in glasbo, zato sedaj počne oboje. Navdihujejo jo življenjske zgodbe, ki jih rada s svojo interpretacijo prenaša ljudem preko svojega najljubšega medija – pesmi.

 

Njen glas lahko čutno poboža ali pa predrami, privzdigne. Neprenehoma išče sebi lasten izraz in iskrenost izvedbe. Nežna duša in močan temperament sta jo pripeljala do žanrsko različnih sodelovanj z uveljavljenimi slovenskimi glasbeniki: Uroš Perič, Samuel Lucas, Alenka Godec, Tinkara Kovač, Jadranka Juras, Bilbi, Šukar, Alya, Andraž Hribar, Vocabella, zasedba Kranjci…

Kot solistka ali spremljevalna vokalistka je nastopala na vseh večjih slovenskih festivalih, svoj vokal pa je posodila tudi v promocijskem videospotu mesta Ljubljana – Ljubljena, ki so ga intenzivno predvajali v času evropskega košarkaškega prvenstva v Sloveniji. Cvetje v jeseni je njena nova pesem, ki jo na radijske postaje pošilja kot svoj že 8. singel.