Regina v videospotu Pokliči ljubezen
16. maj, 2013
Znani so zmagovalci Predizbora festivala Noč v Bitnjah 2013
17. maj, 2013

Ledeni Denile v videospotu za skladbo Peit dol niži

Po ljubezenskem singlu Ne it stran Ledeni Denile nadaljuje pot do debitanskega albuma. S svežino in unikatnim stilom v svoj repertoar dodaja novo pesem Peit dol niži, za katero pravi, da ne bi smela manjkati na nobeni zabavi. 

Trap crunk je dokaj nov žanr rapa, ki vse bolj prevzema ves svet, mnogi privrženci starega rapa ga sicer vseeno zavračajo. Tudi besedila bi marsikje cenzurirali, vendar se je Ledeni vseeno odločil, da bo tudi to zvrst vstavil v svoj repetoar, tako kot je že leta 2009 prvi v Sloveniji izdal singel v tem žanru Sam za pikico in se z njim tudi prvič prebil na radijske valove.
 
Ledeni Denile pravi, da uživa v novih zvokih in ritmih rapa, ki so kot nalašč ustvarjeni za njegov slog. Sporočilo nove pesmi je, da moraš v življenju uživati in nanj ne gledati le z resnimi očmi. Sprosti se in uživaj, pravi Ledeni, ki želi, da singel zatrese vaše zvočnike, vi pa se prepustite plesu.
Singl Pejt dol niži bo izšel tudi na debitantskemu albumu, ki ga bo Ledeni Danile izdal do konca leta!
 
V svoji karieri je sodeloval že z mnogimi uveljavljenimi glasbeniki iz rap in hip hop scene, kot so Zlatko, Da Kru, Challe Salle, sodeloval je tudi z odličnim producentom Damjanom Jovičem.