Zoran Predin Quartett v novem singlu Margita
6. november, 2013
Muff tokrat s singlom Nov dan
6. november, 2013

LeeLooJamais se odpravljajo na akustični Senses Tour

Foto: Janez Kocbek

Foto: Janez Kocbek

Priljubljena brežiška skupina LeeLooJamais pripravlja prav posebno turnejo, poimenovano LeeLooJamais Senses Tour. Turneja jih bo v zadnjih mesecih letošnjega leta popeljala po slovenskih mestih in krajih, nadaljevala pa se bo tudi v prihajajočem letu. LeeLooJamais se bodo na koncertih turneje predstavili v drugačni luči kot do sedaj – z akustičnim setom.

In zakaj Senses? Ker bodo LeeLooJamais zaposlili tudi vaše brbončice! Za glasbeno in vizualno poslastico na vsakem koncertu bodo poskrbeli LeeLooJamais, za brbončice pa vina Jarkovič in prigrizki Takos, ki bodo na voljo vsakemu obiskovalcu koncertov v okviru Senses Tour-a.
 
Kako se slišijo skladbe skupine LeeLooJamais v akustični preobleki ob okušanju hrane in pijače so se lahko včeraj prepričali predstavniki sedme sile. LeeLooJamais so v ljubljanskem Dvornem baru pripravili kratek set, vpogled v prihajajočo turnejo, in tudi v akustični različici prepričali vse zbrane.
 
LeeLooJamais uradno pričenjajo s turnejo Senses Tour že jutri (7.11.) s koncertom v Kulturnem domu Šoštanj. Turneja jih bo popeljala tudi v Radeče (7.12., KTRC Radeče), Novo mesto (13.12., Patriot), Krško (14.12., Kulturni dom Krško) in Portorož (26.12., Paprika Club). Obetajo pa se novi datumi in novi kraji še v letošnjem letu, LeeLooJamais pa obljubljajo, da bodo s turnejo nadaljevali tudi v prihodnjem letu.