Na Metal Mania open air festivalu tudi brazilski Violator
5. april, 2012
Manuela Brečko in StereoTipi v videointervjuju
5. april, 2012

Koncert Fishbone v Sloveniji odpovedan

Eden najvplivnejših bendov kalifornijskega crossover zvoka na prehodu iz 80-ih v 90-ta leta – v živo in na filmu!
Koncert in slovenska premiera glasbenega dokumentarca “Everyday Sunshine: The Story of Fishbone”
Bend, ki je skupaj z Jane’s Addiction, Red Hot Chilli Peppers, Primus in Faith No More vodil kalifornijsko sceno lucidnega žanrskega mešanja in ki sta mu na turneji »Give a Monkey a Brain« leta 1993 kot predskupini igrala benda Tool in Rage Against The Machine, je končno dočakal filmsko obeležje svojega ustvarjanja.
Fishbone se vračajo na slovenske odre – v polni zasedbi, oboroženi z dokumentarcem in novim mini albumom  »Crazy Glue«
“Z dreadi in irokezami so Fishbone združili razdeljene skupnosti, omogočili divji ples črnski mladini in pripeljali funk v punk!”
Fishbone so legendarno ime bogate zgodovine ameriške alternativne rock glasbe. Nastali so leta 1979 v getu Los Angelesa, okolju, ki ga je zaznamovalo hard core gibanje, ki je njihovemu prvotnemu ska-reggae izrazu dodalo posebno ostrino, kar jih je odlepilo od sive povprečnosti. Fishbone so fenomen prepletanja žanrov, ki navidez nikakor ne sodijo skupaj, a se fuzija v njihovi izvedbi kljub vsemu elegantno uleže v uho. Prepoznaven Fishbone zvok nadgrajuje še izjemni frontman Angelo Moore, ki je skozi leta ostal idol ne le v podtalju, temveč tudi imenom, kot so Gwen Stefani, Flea (RHCP), Les Claypool (Primus), Keith Morris (Circle Jerks) in Ice-T, ki svojo fascinacijo do Fishbone zgovorno opišejo v pričujočem dokumentarcu.
Iz zdravstvenih razlogov (član benda Angelo Moore ima nujno operacijo) je odpovedana celotna evropska turneja skupine Fishbone. Z njo tudi koncert in premiera glasbenega dokumentarca v Kinu Šiška, napovedana za 17. 4. 2012. 

Kupci vstopnic dobijo povrnjeno kupnino na tistem prodajnem mestu, kjer so vstopnice kupili.