Orlek in Življenje gre naprej
14. maj, 2012
All4play veseli, da igra Game Over še ni končana
15. maj, 2012

Leni Kravac združujejo s singlom Zajednica 2

Foto: David Bole

Foto: David Bole

Skupina Leni Kravac je v najbolj jugonostalgičnem mesecu, maju, izdala novo skladbo z naslovom Zajednica 2. ‘Skladba govori o solidarnosti in skupnosti. V tem duhu skladbo podarjamo brezplačno na naši strani http://www.lenikravac.com. V skladbi smo uporabili tudi govor Josipa Broza Tita iz leta 1962 v Splitu, ki govori o pomembnosti povezanosti med ljudmi,’ je povedal vodja Matija Jasarov, ki ga sicer v glasbenih krogih že dobro poznamo iz različnih drugih projektov, med drugim je sodeloval z zasedbo The Stroj, še vedno pa skrbi za programming in klaviature pri Evil Eve.
Pevka zasedbe Leni Kravac Amela je besedilu dodala svojo subtilno noto. ‘Danes se vsak preveč zase drži in zase briga. Včasih so bli časi lepši tudi zarad tega, ker so bili ljudje bolj povezani med sabo in tega nam manjka – skupnosti, prijateljstva, zveze, družine. Nihče se ne trudi ohranjati odnosov in si pomagati med sabo. V glavnem, pozitiva, ljubezen, skupnost, medsebojna pomoč, povezanost v slogi je moč! Stran z instant odnosi,’ razmišlja ob izidu singla Zajednica 2.
Za skladbo Leni Kravac že načrtujejo spot, ki bo prav tako obarvan nostalgično. V naslednjih mesecih pa jih lahko vidimo na več lokacijah po Sloveniji. Skupina se je uvrstila tudi na Mladinin oder na festivalu Lent, kjer jih lahko ujamete na otvoritvi 22.6.

Skupina Leni Kravac je v najbolj jugonostalgičnem mesecu, maju, izdala novo skladbo z naslovom Zajednica 2. “Skladba govori o solidarnosti in skupnosti. V tem duhu skladbo podarjamo brezplačno na naši strani http://www.lenikravac.com. V skladbi smo uporabili tudi govor Josipa Broza Tita iz leta 1962 v Splitu, ki govori o pomembnosti povezanosti med ljudmi,” je povedal vodja Matija Jasarov, ki ga sicer v glasbenih krogih že dobro poznamo iz različnih drugih projektov, med drugim je sodeloval z zasedbo The Stroj, še vedno pa skrbi za programming in klaviature pri Evil Eve.

Pevka zasedbe Leni Kravac Amela je besedilu dodala svojo subtilno noto. “Danes se vsak preveč zase drži in zase briga. Včasih so bli časi lepši tudi zarad tega, ker so bili ljudje bolj povezani med sabo in tega nam manjka – skupnosti, prijateljstva, zveze, družine. Nihče se ne trudi ohranjati odnosov in si pomagati med sabo. V glavnem, pozitiva, ljubezen, skupnost, medsebojna pomoč, povezanost v slogi je moč! Stran z instant odnosi,” razmišlja ob izidu singla Zajednica 2.

LENI KRAVAC – Zajednica 2 LeniKravacZajednica.mp3

Za skladbo Leni Kravac že načrtujejo spot, ki bo prav tako obarvan nostalgično. V naslednjih mesecih pa jih lahko vidimo na več lokacijah po Sloveniji. Skupina se je uvrstila tudi na Mladinin oder na festivalu Lent, kjer jih lahko ujamete na otvoritvi 22.6.