Drago Mislej – Mef zaključil razprodano Sozvočje Primorske
5. oktober, 2017
S SkorBandom do konca!
5. marec, 2018

Lepa si Nine Pušlar

Minilo je že pol leta, odkar je Nina Pušlar izdala svoj zadnji single in do konca leta ni napovedala nobene novosti. Presenetila je – s pesmijo, ki jo je posvetila samo in izključno ženskam – Lepa si. Skupaj s singlom je Nina izdala tudi novi videospot.

O pesmi je Nina povedala: “Lepa si je pesem, ki naslavlja ženske. Žensko lepoto, moč in energijo. Ne samo tisto, kar je vidno na zunaj, ampak predvsem tisto znotraj, pod zunanjostjo. Že dolgo sem želela ustvariti posebno pesem, jo posvetiti ženskam in z Lepa si mi je končno uspelo.”

Spontan pogovor ob kavi z modno oblikovalko in prijateljico, Nino Šušnjara, je rodil idejo o videospotu, ki bi vključeval drugačnost in ženske, ki so posebne na več načinov. Pa naj bodo to fizične posebnosti, ki človeka zaznamujejo že v otroštvu, ali pa zgodbe, ki jih piše življenje samo, in ki jih ljudje nosimo s seboj tudi s tem kako izgledamo.

 

Soigralke za videospot se je Nina odločila poiskati preko spletnih družbenih omrežij in odziv je bil odličen. Vsaka izmed njih ima svojo zgodbo, svoje posebnosti, in ker so bile vse tako zelo posebne, jih je bilo najtežje izbrati samo par, ki bodo skupaj z Nino v novem videospotu.

Nina: “Snemanje je potekalo zelo spontano in v pozitivni energiji. Lepo je bilo spoznati punce in z njimi deliti življenjske izkušnje. Celih 12 ur snemanja smo se imele super in zdaj, ko je vse narejeno, si želim, da bi ljudje pesem Lepa si prav tako pozitivno sprejeli, jo poslušali na radijskih postajah in bo videospot všečen ljudem. Odzivi prvih dni so super. Pesem sem premierno že odigrala v živo na svojem letnem koncertu v Ivančni Gorici in od zdaj bo vedno z nami tudi drugo po Sloveniji!”