S SkorBandom do konca!
5. marec, 2018
Challe Salle poletel v novem videospotu Letim
7. marec, 2018

Letos že štirinajsta izvedba festivala GorA Rocka

Organizatorji največjega dobrodelnega rock festival pri nas se že aktivno pripravljajo na že štirinajsto izvedbo festivala! Tako bo Šentviška planota bo tudi v letu 2018 poskrbela za nepozabno rokersko kuliso in vsem zbranim na štirinajstem festivalu GorA RockA ponudila vse najboljše.

Znane so prve nastopajoče zasedbe na štirinajsti izvedbi festivala, med njimi pa najdemo kar nekaj imen, ki se bodo na festivalu predstavili prvič. Za nepozabno glasbeno doživetje, bodo v treh glasbenih večerih, poskrbeli tudi MI2, Elvis Jackson, Biig Foot Mama, Avven, Koala Voice in Ansambl Ikebana. Zagotovo gre za zasedbe, ki ne potrebujejo dodatne predstavitve, nekaj pa drži – GorA RockA ne bo razočarala tudi z letošnjim programom, saj imajo za vas pripravljenih še kar nekaj glasbenih presenečenj – tudi mednarodnih.

GoraA Rocka vsako leto daje priložnost tudi mladim, še neuveljavljenim skupinam, da se s svojim programom predstavijo na glavnem odru festivala. Mlade skupine organizatorji iščejo preko razpisa, objavljenega na spletni strani festivala www.gorarocka.si. Prijava na razpis je mogoča do 15. marca 2018.

Obiskovalci festivala GorA RockA, bodo tudi letos deležni nizke cene festivalske vstopnice ter brezplačnega kampiranja. GorA RockA rockerji bodo lahko tudi letos, vikend preživeli v neokrnjeni naravi in se prepustili zvokom rock glasbe in čarom predalpskega okolja. Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam. Tako so organizatorji v vseh teh letih v dobrodelne namene podarili že 106.323,54 €.

GorA Rocka pa bo odmevala tudi v letu 2018. Organizatorji napovedujejo, da bo 14. GorA RockA srečna in… udarna. Več informaciji na http://www.gorarocka.si/