Foto: Nataša Urbančič
Študentski vikend inteligence in cvička (ŠVIC) tudi letos odmevno
30. julij, 2012
Foto: Darja Štravs Tisu
Omar Naber Za srečo, za sanje
31. julij, 2012

Maja Založnik in Sweet Peak v poletni Le Croissant

Sveža produkcijska skupina Sweet Peak in prodorna, ter vsem že dobro znana pevka Maja Založnik, so se ponovno zaprli v studio in “spekli” nov poletni hit, z naslovom “La Croissant” ali francoski rogljiček. Sweet Peak sestavljajo trije glasbeniki, umetniki iz Maribora.
Mario Čižić in Dino Zorec skrbita za glasbo, tekstopisec Tilen Majerič, pa za pisano besedo. Harmoniko je odigral Riki Zadravec, ki je igral že z znanimi imeni, kot so Olivija. La Croissant govori o hrani, ljubezni…o pregovoru, da gre ljubezen skozi želodec, ter o lahkotnosti življenja, veselju, Parizu, Azurni Obali. Poletje se brez slabe vesti lahko vrne, Sweet Peak in Maja Založnik, imajo pravo dobrodošlico zanj.

Sveža produkcijska skupina Sweet Peak in prodorna, ter vsem že dobro znana pevka Maja Založnik, so se ponovno zaprli v studio in spekli nov poletni hit, z naslovom Le Croissant ali francoski rogljiček. Sweet Peak sestavljajo trije glasbeniki, umetniki iz Maribora.
Mario Čižić in Dino Zorec skrbita za glasbo, tekstopisec Tilen Majerič, pa za pisano besedo. Harmoniko je odigral Riki Zadravec, ki je igral že z znanimi imeni kot so Olivija. La Croissant govori o hrani, ljubezni… o pregovoru, da gre ljubezen skozi želodec ter o lahkotnosti življenja, veselju, Parizu, Azurni Obali. Poletje se brez slabe vesti lahko vrne, Sweet Peak in Maja Založnik, imajo pravo dobrodošlico zanj.

SWEET PEAK FEAT. MAJA ZALOŽNIK –  Le Croissant SweetPeakFeatMajaZaloznikLeCroissant.mp3


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.