Simon & the Rusks s prvencem Dnevnik
24. avgust, 2014
Overjam Reggae Festival uspešen kljub slabemu vremenu
24. avgust, 2014

Mambo Kings ob 20. obletnici s koncertom na plaži

Priljubljena zasedba Mambo Kings bo 20. obletnico delovanja proslavila s koncertom na plaži!

Skupino Mambo Kings zagotovo pozna velika večina ljubiteljev dobre glasbe in zabave, saj brez njih ne mine praktično nobeno poletje ali dober žur. Fantje se lahko pohvalijo z dejstvom, da so celotno glasbeno pot preživeli v isti zasedbi in o menjavi nikdar niso razmišljali. Goran Vasiljević – Vasco, Aleš Bartol – Bart in Rusmir Bošnjak – Rus so vse od leta 1994 nerazdružljiva trojica, ki s preigravanjem hitov drugih izvajalcev že polnih 20 let zabava staro in mlado.
 
Ob jubileju fantje pripravljajo nepozaben žur, ki ga ne gre zamuditi. V soboto, 6. septembra, ob 20. uri bodo skupaj z glasbenimi prijatelji, s katerimi so tako ali drugače sodelovali v svoji 20-letni karieri, nastopili na izolski plaži San Simon. Da najbolj nore zabave letošnjega poletja ne bi skazilo vreme, imajo pripravljen tudi šotor, v katerem bo v primeru slabega vremena potekal koncert.
 
“20 let je že od tega, ko smo začeli pisati to zgodbo. 6. septembra bomo v San Simonu v ta namen priredili koncert, na katerem bomo z našimi prijatelji glasbeniki iz celotne bivše Jugoslavije naredili noro žurko za naših norih 20 let! Predstavili bomo tudi najnovejši single in videospot Preko Beograda do Ljubljane, ki smo ga posneli skupaj z Djomlo, avtorjem hita Gajba puna piva. Ta koncert nam veliko pomeni, zato vabimo vse na prelep zaključek poletja ob morju s skupino Mambo Kings,” je o prihajajočem koncertu in dogajanju na izolski plaži povedal Bart.
 


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.