5. obletnica StereoTipov
27. marec, 2012
Martin Ramoveš Band predstavlja Ovčico
27. marec, 2012

Manche, Adam Velič, Vauks in Deni skupaj v skladbi Počasi

Po podvigih in uspehih iz prejšnih mesecev, let, so se fantje odločili, da bodo združili moči v novem singlu, ki je nabit s pozitivno energijo in poletnim vzdušjem.
Govorimo o pesmi Počasi, pri kateri je Manche združil moči z Adamom Veličem, Vauksom in Denijem. Manche in Adam prihajata iz Ljubljane, Vauks in Deni pa iz Kopra. Poznajo se že kar lep čas, eden za drugega pa vemo še dlje. Vsak med nami je že dosegel in tudi presegel cifro miljon na youtubu. Vauks in Deni sta zelo znana in popularna na obali, se pa njuna prepoznavnost v zadnjem času kar hitro širi po celotni Sloveniji.
Adam Velič in Manche sta pred kratkim izdala klubsko uspešnico z naslovom ‘Beat srca’ in bila obojestransko navdušena nad sodelovanjem, zato sta se ponovno odločila in združila moči v novi skupni uspešnici, saj se odlično dopolnjujeta.

Po podvigih in uspehih iz prejšnih mesecev, let, so se fantje odločili, da bodo združili moči v novem singlu, ki je nabit s pozitivno energijo in poletnim vzdušjem. 
Govorimo o pesmi Počasi, pri kateri je Manche združil moči z Adamom Veličem, Vauksom in Denijem. Manche in Adam prihajata iz Ljubljane, Vauks in Deni pa iz Kopra. Poznajo se že kar lep čas, “eden za drugega pa vemo še dlje. Vsak med nami je že dosegel in tudi presegel cifro miljon na youtubu. Vauks in Deni sta zelo znana in popularna na obali, se pa njuna prepoznavnost v zadnjem času kar hitro širi po celotni Sloveniji.”

Adam Velič in Manche sta pred kratkim izdala skladbo z naslovom Beat srca in bila obojestransko navdušena nad sodelovanjem, zato sta se ponovno odločila in združila moči v novi skupni uspešnici, saj se odlično dopolnjujeta.

MANCHE – Počasi (feat. Adam Velič, Vauks, Deni) (60 sek) ManchePocasiAdamVelicVauksDeni.mp3


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.