Rock Otočec ugodneje za skupine
25. april, 2012
Foto: Rok Malek
Najin dan skupine Flirrt v videospotu
26. april, 2012

Manche, Adam Velič, Vauks in Deni skupaj v videu za skladbo Počasi

Po izjemno dobrem odzivu poslušalcev na skladbo ‘Počasi’, ki jo je Manche posnel s pomočjo Adama Veliča, Vauksa in Denija, so se fantje za pesem odločili posneti tudi videospot. Dolgo so premišljevali o stilu, tematiki, žanru videospota, a so se na koncu odločili, da sploh ne bodo komplicirali in v nedogled planirali. Kakor je preprost komad, pa naj bo tudi spot.
Tako so se odločili posneti čisto spontan spot, ki predstavlja privat žurko v nekem stanovanju.  Edino kar je bilo pri celotni stvari splanirano, je lokacija, ki pa je v bistvu stanovanje, v katerem živi Vauks s prijatelji. Za snemanje spota so poklicali snemalno ekipo Close2art, za samo montažo pa je poskrbel kar eden od izvajalcev pesmi Jan Vaukman a.k.a. Vauks. Za sam odziv poslušalcev na pesem s spotom fantje odgovarjajo, da so zelo zadovoljni, saj je pesem v slabem tednu na spletnem portalu You Tube dosegla preko 30 000 ogledov, gledanost pa še vedno naglo raste.

Po dobrem odzivu poslušalcev na skladbo Počasi, ki jo je Manche posnel s pomočjo Adama Veliča, Vauksa in Denija, so se fantje za pesem odločili posneti tudi videospot. Dolgo so premišljevali o stilu, tematiki, žanru videospota, a so se na koncu odločili, da sploh ne bodo komplicirali in v nedogled planirali. Kakor je preprost komad, pa naj bo tudi spot. 

Tako so se odločili posneti čisto spontan spot, ki predstavlja privat žurko v nekem stanovanju.  Edino kar je bilo pri celotni stvari splanirano, je lokacija, ki pa je v bistvu stanovanje, v katerem živi Vauks s prijatelji.

Za snemanje spota so poklicali snemalno ekipo Close2art, za samo montažo pa je poskrbel kar eden od izvajalcev pesmi Jan Vaukman a.k.a. Vauks.