Foto: Jure Matoz
Orleki so se vrnili iz Južne Amerike
20. oktober, 2012
Tide presenečajo z novim rokerskim albumom No. 4
22. oktober, 2012

Manja Starc s singlom Nihče ne ustavi me

Predstavljamo vam prvi singel mlade pevke Manje Starc z naslovom Nihče ne ustavi me.
Manja Starc prihaja iz notranjske, natančneje iz loške doline in šteje lepih 17 let. S petjem se je pričela ukvarjati že v svojih otroških letih, obiskovala glasbeno šolo in vedno bolj gojila ljubezen do glasbe. Pred enim letom se je kot spremljevalna vokalistka pridružila skupini aBstrakT, kjer je spoznala znanega slovenskega producenta in multiinstrumentalista Boruta Šemerla, s katerim sta kasneje pričela sodelovati pri njeni solo karieri.
Singel “nihče ne ustavi me” je, lahko bi rekli ljubezenska zgodba, besedilo zanj sta napisala Borut Šemerl ter Kaja Židanek, Borut pa je poskrbel tudi še za glasbo, aranžma ter produkcijo.
Manja pravi, da je sedaj nihče ne ustavi, vrata v svet glasbe so se ji odprla na široko in to bo izkoristila maksimalno. Sodelovanje z Borutom naj bi prineslo prvenec, o tem kdaj pa še ne bomo govorili.

Predstavljamo vam prvi singel mlade pevke Manje Starc z naslovom Nihče ne ustavi me.
Manja Starc prihaja iz notranjske, natančneje iz loške doline in šteje 17 let. S petjem se je pričela ukvarjati že v svojih otroških letih, obiskovala glasbeno šolo in vedno bolj gojila ljubezen do glasbe. Pred enim letom se je kot spremljevalna vokalistka pridružila skupini aBstrakT, kjer je spoznala slovenskega producenta in multiinstrumentalista Boruta Šemerla, s katerim sta kasneje pričela sodelovati pri njeni solo karieri.

Singel Nihče ne ustavi me je ljubezenska zgodba, besedilo zanj sta napisala Borut Šemerl ter Kaja Židanek, Borut pa je poskrbel tudi še za glasbo, aranžma ter produkcijo.

Manja pravi, da jo sedaj nihče ne ustavi, vrata v svet glasbe so se ji odprla na široko in to bo izkoristila maksimalno: “Sodelovanje z Borutom naj bi prineslo prvenec, o tem kdaj pa še ne bomo govorili.”

MANJA STARC – Nihče ne ustavi me ManjaStarcnihcceneustavime.mp3