Šluki Suzuki in 6pack Čukur s singlom #slukisuzuki
3. november, 2014
December v znamenju treh zaporednih jamov skupine The Dreams
3. november, 2014

Manouche v novem singlu Me ljubiš kej?

Glasbeni kolektiv Manouche se je pravkar vrnil z zelo uspešno devetdnevne turneje po francoski Bretaniji. Zasedba, ki jo sestavljajo idejni vodja, kitarist ter pevec Robert Pikl, DJ Marco Grabber, harmonikašica in vokalistka Petra Trobec, trobentač Luka Ipavec ter basist Krešimir Tomec, je na naši glasbeni sceni prisotna tri leta.

Fantje in dekle so imeli v sklopu prve turneje v tujini pet koncertov pod okriljem mendnarodno priznanega festivala Le Grand Soufflet, ki gosti glasbenike iz celega sveta že devetnajsto leto zapored.
 
“Odločili smo se,da kljub trem dnem počitka ne bomo počivali ampak kar se da  pametno izkoristili vsako minuto v Rennesu, kjer smo bili nastanjeni vseh devet dni.”
 
“Zanimalo nas je ali so moderni telefoni res tako pametni kot pravijo in se odločili z enim izmed njih posneti nov glasbeni video”, nam je v šali povedal Pikl, ki ima v novem glasbenem videu kolektiva Manouche  tudi glavno vlogo. Po romantičnih ulicah in trgih Rennesa se na retro dirkalnem kolesu na vsak način trudi uloviti “femme fatale” z imenom La Petra in dobiti njen avtogram.
 
Ali mu to uspe, se  prepričajte sami v novem videu, ki je obenem  tudi najavni singel drugega albuma omenjene zasedbe. Manouche bodo izid novega albuma pospremili z velikim promocijskim koncertom v Ljubljani nekje v začetku decembra.
 
MANOUCHE – Me ljubiš kej? ManoucheMeljubiskej.mp3