Zaključni zur Poletja v Bukowci s skupinama S.A.R.S. in Manouche
29. avgust, 2013
Hard rock bend Retro Kult bo septembra izdal svoj prvi album
30. avgust, 2013

Manu Chao La Ventura se vrača v Ljubljano

Ljubljana je v velikem pričakovanju koncerta Manu Chao La Ventura, ki se bo zgodil 10. septembra. Zaradi velikega zanimanja za koncert in takojšnje razprodaje prvega kontingenta vstopnic, sporočamo, da se bo koncert Manu Chao La Ventura odvil na večjem prireditvenem prostoru pred Cvetličarno

Od prve sekunde nastopa Manu Chao La Ventura pa še dolgo po zadnjem bisu, ki se je odvijal pri povsem osvetljeni dvorani, je večtisočglava množica v deliriju razigrano prepevala, skandirala, ploskala, plesala in ni spustila glasbenikov z odra. Vzdušje je bilo naelektreno od dobrih vibracij in odlično izveden nastop v udarnem, nepopustljivem tempu, z iskreno predanostjo in punkersko čutnostjo je občinstvo nagradilo z nepopisno evforijo, ki ni popustila niti za trenutek; bil je poseben, vroč, intenziven koncert, kot ga zna pripraviti le Manu Chao.
 
Manu Chao, navdihujoč glasbenik izjemne ustvarjalne moči in domišljije, povsem predan svojim prepričanjem, se vrača v Ljubljano s starima znancema, kitaristom Madjidom in bobnarjem Philippom Teboulom ter še dodatno okrepljen z basistom Gambeatom. Sedanja zasedba Manu Chao La Ventura je udaren rock kvartet z naborom legendarnih pesmi, kot so El Dorado, La Chinita, Bongo Bong, Clandestino, Mi Vida, Mr. Bobby, La Vida Tombola, Me Gustas Tu, La Primavera, Merry Blues, Desperacido, Me llaman Calle, Politik Kills, Rainin in Paradise in mnogih drugih, ki jih z Manu Chaom prepevajo na vseh kontinentih. Posebna poslastica za ljubitelje njegove lirike in zvoka pa bo tudi predstavitev novih pesmi, ki bodo šele izšle. 
 
Po dveh fantastičnih, a zelo različnih nastopih v Sloveniji, ki sta bila razprodana veliko vnaprej,  je gotovo, da bo tudi koncert Manu Chao La Ventura v torek, 10. septembra v Ljubljani neponovljivo doživetje!