Žena s prvim singlom Kesimi
2. maj, 2020
Krik svobode skupine Lumberjack
3. maj, 2020

Manu z novim sinlom Only love – Le Ljubezen

Manu je osveženo umetniško ime, ki je poleg ostalih glasbenih kreacij nastalo iz pevkinega imena ManuElla.

Po več kot dveh letih ustvarjanja v Stockholmu se je pevki izpolnila življenjska želja, ustvarila je svoj avtorski album s svojim idolom, mednarodno priznanim glasbenikom in producentom Ericom Bazilianom.

Celoten Album so posneli in sproducirali skupaj z Martinom Štibernikom – vrhunskim producentom, v njegovem Studiu MARSH. Z Martinom sta skupaj sodelovala že pri evrovizijski “Blue and Red”.

“V studiu smo hitro razvili kreativno prijateljstvo in začele so se rojevati zares edinstvene kreacije. Pesmi za album smo producirali skoraj dve leti, izid novega albuma pa lahko pričakujemo v letošnjem letu!”

 

 

Ob vseh teh negativnih novicah, ki nas vseskozi obdajajo, so nas ustvarjalci skladbe Only love želeli spomniti na tisto najbolj pomembno – ljubezen.

“Znašli smo se v času, ko se je za trenutek ustavil svet. A ravno s tem nam je dana tudi možnost, da se zazremo vase in na svoje življenje pogledamo iz druge perspektive: Kaj je tisto, za kar je res vredno živeti? Kaj nas navdaja z ljubeznijo in kaj nam dejansko daje smisel za naprej?”